Siivooja
Siivousala
Uusimaa
Employment
Puitesopimus
Application period ends
09.06.2022
Keikkasiivoojia pääkaupunkiseudulle
Contact person
Elina Huuskonen
elina.huuskonen@eezy.fi
+358505608665

Keikkasiivoojia pääkaupunkiseudulle 

Kiinnostaisiko itsenäinen ja aktiivinen työ siivouksen parissa? Etsimme asiakasyrityksellemme toimitilahuoltajia keikkatyöhön pääkaupunkiseudulle. Työn on pääasiassa ylläpitosiivousta kouluissa, päiväkodeissa ja toimistoissa. Työnkuvaasi kuuluvat puhtaanapitotyöt kohteissa. Omalla työpanoksellasi autat kohteen pysymisestä puhtaana ja tarjoamaan sitä kautta laadukasta asiakaspalvelua. 

Tarjoamme sinulle TES:n mukaisen palkkauksen, joka on noin 11–13 € / h työkokemus huomioon ottaen. Pystyt itse vaikuttamaan, mitä keikkoja haluat ottaa vastaan ja näin myös työaikaasi. Töitä on tarjolla päivisin, iltaisin ja välillä jopa yövuoroina sekä arkisin että viikonloppuisin. Työskennellessäsi Eezy Henkilöstöpalveluilla me pidämme sinusta huolta. Sinua tukee työssä menestymisessä asiakasyrityksen ammattimaisen henkilöstön lisäksi Eezyn HR-konsultit.  Meiltä löytyy ammatti- ja kielitaitoa sekä osaamista työsuhdeasioissa. Tarjoamme sinulle upean mahdollisuuden päästä urallasi eteenpäin. Saat meiltä myös laadukkaat työvaatteet ja -varusteet. 

Keikkojen pituudet vaihtelevat asiakkaan tarpeen mukaan, mutta on mahdollista työllistyä myös pidemmäksi aikaa. Työt alkavat mahdollisimman pian ja keikkojen kestot vaihtelevat asiakasyrityksen tarpeiden mukaan. Koulutus katsotaan eduksi, mutta tärkeämpää on kokemus siivoustyöstä, sekä asiakaspalveluhenkinen ja aktiivinen asenne. Työ edellyttää suomen kielen taitoa, sillä tehtävään perehdytetään suomeksi. Lisäksi eduksi katsotaan se, että on tehnyt peruspesuja sekä käyttänyt hidaskierroksista lattianhoitokonetta. Älä kuitenkaan pelkää hakea, koska sinut perehdytetään tehtäviisi!

Herättikö tämä kiinnostuksesi? Hienoa! Me haluamme sinut töihin, joten lähetäthän hakemuksesi meille ansioluetteloineen tulemaan mahdollisimman pian. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja työt alkavat sopimuksen mukaan.

Lisätiedot


Eezy Kiinteistöpalvelu-tiimi
kiinteistopalvelut@eezy.fi

Data protection and terms of use
Copyright Eezy Oyj