Tarjoilija
Liikunta-, vapaa-aika ja hyvinvointi
Askola
+ 7
Employment
Määräaikainen
Application period ends
28.02.2022
Tarjoilija
Contact person
Iina Halli
iina.halli@eezy.fi
+358413144495

Tarjoilijoita Talma Skin laskettelukeskukseen

Talma Ski on Sipoossa sijaitseva kokoperheen laskettelukeskus joka valittiin vuonna 2020 vuoden lähikeskukseksi. Etsimme ammattitaitoisia ja asiakaspalveluhenkisiä tarjoilijoita talvikaudelle 2021-2022. Tehtävä on osa-aikainen, mutta myös mahdollisuus kokopäiväiseen työhön on. 

Odotamme sinulta

  • Vähintään 18-vuoden ikää
  • Sujuvaa suomen kielen taitoa
  • Asiakaspalveluhenkisyys ja taito työskennellä nopeatahtisessa työympäristössä
  • Hygieniapassi ja aikaisempi kokemus kassatyöskentelystä katsotaan eduksi

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme töitä mukavassa työympäristössä kauden 2021-2022. Töitä on aluksi lähinnä iltaisin ja viikonloppuisin, mutta kauden edetessä myös päivisin. Työt jatkuu keväälle 2022 asti. Palkkaus menee hiihtokeskusalan työehtosopimuksen mukaan.

Paikat täytetään heti sopivan hakijan löytyessä, joten jätä hakemus jo tänään.

Lisätietoja: porvoo.vmp@eezy.fi

Oletko eezysti onnekas? Lähde töihin ja kokeile! Jokainen työntekijämme osallistuu automaattisesti 500 euron arvoisen GoGiftin Superlahjakortin arvontaan! Arvonnat suoritetaan 3.1.22 ja 2.5.22.”

Eezy Oyj:n visiona on olla Suomen merkittävin työelämän uudistaja, joka luo onnistuneita työkokemuksia tarjoamalla henkilöstöpalveluita ja kevytyrittäjyyttä sekä laajan kirjon työelämän asiantuntijapalveluita. Eezy on valtakunnallisesti

paikallinen – yhtiö työllistää vuosittain yli 20 000 ihmistä ja palvelee tuhansia asiakkaita. Yhtiön osake noteerataan Helsingin pörssissä. Ketjuliikevaihto vuonna 2020 oli 280 miljoonaa euroa ja tavoitteena on olla toimialan markkinajohtaja.

 

Lisätietoja: www.eezy.fi

Application period has expired
Data protection and terms of use
Copyright Eezy Oyj