Myyjä
Kaupan ala ja myynti
Iitti
+ 1
Employment
Puitesopimus
Application period ends
31.01.2022
Palvelutiskimyyjä
Contact person
Nea Salonsaari
nea.salonsaari@eezy.fi
+358440450812

Etsimme asiakkaallemme Kouvolan alueelle keikkailevia palvelutiskimyyjiä.

Lihan käsittely on sinulle tuttua ja haluat työskennellä monipuolisissa asiakaspalvelutehtävissä ruokatuotteiden parissa. Työtehtäviisi kuuluu tuotteiden esillepanoa ja myyntiä sekä asiakkaiden palvelua. Saat työhön hyvän perehdytyksen, mutta sinulla voi olla valmiina taito käsitellä lihaa ja kalaa.

Työ on ajoittain kiireistä, joten toivottavasti nautit pienestä paineesta ja sytyt tekemisen meiningistä.

Työajat vaihtelevat kaupan aukioloaikojen mukaan. Sinut perehdytetään erikseen jokaiseen myymälään, joissa on lihatiskimyyjille tarvetta Kouvolan ja Kuusankosken alueella.

Palkkaus kaupan TES mukaan, hygieniapassi on tehtävässä pakollinen.

Kiinnostuitko?

Rekrytointia hoitaa Eezy Kouvolan toimisto. Täytä hakemus pikaisesti osoitteessa eezy.fi tai soita toimistollemme ma-pe klo 9-15 välisenä aikana p.05 535 4344, jos sinulla on jo hakemus meillä. Liitäthän hakemukseesi myös ansioluettelosi. Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti, joten varmista tuleva työpaikkasi lähettämällä hakemuksesi meille pikaisesti.

Seuraa meita myös somessa! Löydät meidät Facebookista nimellä Eezy Kouvola ja Instagramista @eezy_kouvola.

Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa, ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä.

Lisätietoja: www.eezy.fi

Application period has expired
Data protection and terms of use
Copyright Eezy Oyj