Muu muoviteollisuuden prosessityöntekijä.
Muovi- ja kemiantuoteteollisuus
Lohja
+ 1
Employment
Määräaikainen
Application period ends
10.12.2021
Keikkatyöntekijöitä Orthexille
Contact person
Minna Peltomaa
minna.peltomaa@eezy.fi
+358403075109

Etsitkö työtä, jossa voit itse määritellä milloin työskentelet? Kaipaatko lisätienestiä vaikkapa opiskelujen ohelle?

Me etsimme Orthexin muovituotetehtaalle Immulantielle lisää muovituotannon työntekijöitä keikkaluonteiseen keskeytyvään 3-vuorotyöhön. Työ alkaa heti ja siihen kuuluu muovituotteiden valmistus tehdastyönä ja mahdollisesti myös pakkaustehtäviä. Työtä on tarjolla alkuun 1-5 päivää viikossa ja innokkaimmat työllistävät itsensä jatkossa kokoaikaisesti, pidempään ja aina vakituiseksi asti - niin halutessaan. 

Yritykseen ja työtehtäviin järjestetään ennen työn aloittamista tutustumistilaisuus, joten pääset vilkaisemaan tulevia tehtäviä ennakolta ja pystyt näin myös paremmin päättämään, onko työ juuri sinulle sopivaa.

Orthex tarvitsee nimenomaan sinua, joka olet täysi-ikäinen ja jolla on mahdollisuus tehdä töitä kaikissa tarvittavissa vuoroissa (maanantai-la-aamu). Työpaikalle ei ole julkista liikennettä, joten tarvitset oman kulkuneuvon.

Tässä työssä ei ole koulutusvaatimuksia. Tärkeintä on, että sanaasi voi luottaa, keikkatyö sopii elämäntilanteeseesi, kykenet 3-vuorotyöhön, nappaat niitä tarjottuja vuoroja ja hoidat sovitut työvuorosi tyylikkäästi.

Jos yllämainittu kuulostaa ihan sinulle tehdyltä, niin jätä hakemuksesi oheisen linkin kautta än-yy-tee NYT. Rekryprosessi on sopivat suoraan töihin, joten nopeat syövät hitaat. Vinkkaa tästä mahdollisuudesta myös eteenpäin ja jos löydämme siten tekijän, palkitsemme sinut lahjakortilla!

Mikäli haluat tiedustella lisää, soita meille arkisin klo 9-15 välillä.

Application period has expired
Data protection and terms of use
Copyright Eezy Oyj