Henkilöautonkuljettaja.
Autoala
Hanko
+ 1
Employment
Määräaikainen
Application period ends
15.01.2022
Ajoneuvovarustelijoita Hankoon
Contact person
Minna Peltomaa
minna.peltomaa@eezy.fi
+358403075109

Assistor-Uuttera on Suomen johtava ajoneuvologistiikan toimija. Yli puolet Suomessa myytävistä uusista autoista kulkee autoliikkeisiin ja asiakkaille meidän kauttamme. Yhtiö syntyi, kun kaksi perinteikästä yritystä, Assistor ja Uuttera, yhdistyivät 1.5.2019. Logistiikan lisäksi huolehdimme lukuisista muistakin uuden auton toimitukseen liittyvistä tarpeista laadunvalvonnasta auton varusteluun ja verotukseen. Lue lisää: https://www.assistor-uuttera.fi/

-----

Nyt niitä autoja taas tulee! Ja kiirettä pitää, joten etsimme Assistor-Uutteralle Hangon satamaan lisää myös ajoneuvovarustelijoita.

Ajoneuvojen varustelijana tehtäväsi ovat monipuolisia, autoalan perustutkintoa vaativia varustelutehtäviä. Autoihin asennetaan esimerkiksi vaneroinnit, työvalot, hyllyt, laatikostot, invertterit, lisäakut, vilkkupaneelit, Webastot, peruutuskameroita tai vetokoukut.  

Odotamme sinulta jonkin verran kokemusta autoista (esim harrastuken parista) ja autoalan perustutkinto ja on hyvä pohja. Lisäksi sinulla on oma-aloitteisuutta, itsenäisyyttä, kykyä ratkaista ongelmia, tiimityöskentelytaitoja ja hyvä suomen kielen taito. Englannin kielen taito lasketana eduksi.

    Tehtävässä noudatetaan Autoalan kaupan ja korjaamotoiminnan työehtosopimusta, joka määrittelee myös tuntipalkan. Työntekijän kanssa tehdään kirjallinen, määräaikainen työsopimus.

    Tässä sinulle aivan loistava tilaisuus tienata ylimääräistä, joten hae heti ja vinkkaa kaverille myös! Voit soittaa Minnalle arkisin klo 9-15 välillä, jos tarvitset lisätietoa.

    Application period has expired
    Data protection and terms of use
    Copyright Eezy Oyj