Maanrakennustyöntekijä
Maa- ja vesirakennusala
Helsinki
Työsuhde
Määräaikainen
Haku päättyy
26.06.2022
Kaivinkoneen perämies Laajasaloon
Yhteyshenkilö
Senni Sihvo
senni.sihvo@eezy.fi
+358405300119

Kaivinkoneen perämies Laajasaloon

Haemme maanrakennusalan asiakasyrityksellemme ammattitaitoista kaivinkoneen perämiestä.

---------- 

Mitä etsimme: 

Etsimme Laajasaloon kaupunkibulevardin työmaalle ammattitaitoista perämiestä. Työtehtäviin kuuluvat erilaiset maanrakennus- sekä putkityöt. Toimit kaivinkoneen perämiehenä, mutta sinun tulee osata myös käyttää erilaisia maanrakennuskoneita ja -laitteita. Taso- ja putkilaserin aikaisemman käyttökokemuksen katsomme eduksi.

---------- 

Mitä odotamme hakijalta: 

Odotamme aikaisempaa kokemusta maanrakennusalalta sekä kaivinkoneen perämiehenä toimimisesta. Hyvällä ja joustavalla asenteella sekä kovalla työotteella on merkitystä työssä pärjäämisessä.

Lisäksi sinulla tulee olla voimassaoleva työturvallisuus- ja tieturvakortti. Jos siis olet fyysistä työtä pelkäämätön ja reippaan asenteen omaava tekijä, jätä hakemuksesi meille heti.  Työt alkavat mahdollisimman pian.

----------

Mitä tarjoamme ja palkka: 

Palkka: kokemuksen mukaan

Työehtosopimus: Infra Tes

---------- 


Miten haet työpaikkaa ja hakuaika:

Me haluamme sinut töihin, joten jätä hakemuksesi ilmoituksen ohessa olevasta hakulinkistä ja tee se heti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana! Täytä hakulomakkeen tiedot ja liitä mukaan ansioluettelosi.

----------

Lisätiedot ja yhteystiedot:


Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Jonne Raitanen
Henkilöstökonsultti
Eezy Henkilöstöpalvelut
jonne.raitanen@eezy.fi

 

www.eezy.fi

Vapaus työhön.

Eezy Oyj:n visiona on olla Suomen merkittävin työelämän uudistaja, joka luo onnistuneita työkokemuksia tarjoamalla henkilöstöpalveluita ja kevytyrittäjyyttä sekä laajan kirjon työelämän asiantuntijapalveluita. Eezy on valtakunnallisesti
paikallinen – yhtiö työllistää vuosittain yli 20 000 ihmistä ja palvelee tuhansia asiakkaita. Yhtiön osake noteerataan Helsingin pörssissä. Ketjuliikevaihto vuonna 2020 oli 280 miljoonaa euroa ja tavoitteena on olla toimialan markkinajohtaja.

 

Hakuaika päättynyt
Tietosuoja ja käyttöehdot
Copyright Eezy Oyj