Autonasentaja
Autoala
Nurmijärvi
Työsuhde
Määräaikainen
Haku päättyy
09.05.2022
Autonasentaja vakituiseen työhön Klaukkalaan
Yhteyshenkilö
Jaana Puhakka-Tanke
jaana.puhakka-tanke@eezy.fi
+358503475325

Autonasentaja vakituiseen työhön Klaukkalaan

HS Autopalvelut on vuonna 1997 perustettu täyden palvelun monimerkkikorjaamo, joka on osa AD-Autokorjaamoketjua. HS Autopalvelut on arvostettu työnantaja, joka on valittu vuosina 2016 ja 2017 vuoden autokorjaamoksi!

Toimipisteet sijaitsevat Espoon Kilossa sekä Nurmijärvellä Klaukkalan teollisuusalueella, ja etsimmekin nyt autonasentajaa vakituiseen työsuhteeseen HS Autopalvelujen Klaukkalan toimipisteelle.

Etsimme autoalalta jo kokemusta kerryttänyttä autonasentajaa, kenellä on aito intohimo autojen laittamiseen sekä paloa kehittyä alalla eteenpäin.

Pääset työskentelemään kaikkien automerkkien parissa, sillä monimerkkikorjaamolle kaikki ajoneuvot merkkiin ja ikään katsomatta on tervetulleita. Työnkuva on laaja sisältäen kaikki autonasentajan työtehtävät korjauksineen ja huoltoineen sekä rengastöineen. Työ on päivätyötä, mutta joustoa työaikoihin toivotaan etenkin sesonkien aikana, jolloin päivät voivat venyä normaalia pidemmiksi. HS Autopalvelut välittää aidosti tekijöistään, he tarjoavat mm. punttisalin työntekijöidensä käyttöön sekä satsaavat lisäkoulutukseen jokaisen työntekijän kohdalla.

Valittavan henkilön työsuhde alkaa kuuden kuukauden mittaisena vuokratyösuhteena, jonka jälkeen vakinaistuminen HS Autopalveluille on mahdollinen. Palkkauksessa noudatetaan auto- ja konekorjaamoalan työehtosopimusta, aiempi kokemus sekä alan koulutus huomioidaan palkassa.

Kuulostaako hyvältä? Sitten vaan hakemus tulemaan. Muistathan liittää mukaan myös ansioluettelosi. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ei kannata turhia viivytellä!

Mikäli sinulla heräsi kysymyksiä, voit olla rohkeasti yhteydessä minuun.


Jaana Puhakka-Tanke
Henkilöstökonsultti
Eezy Henkilöstöpalvelut
050 347 5325
jaana.puhakka-tanke@eezy.fi

www.eezy.fi

Hakuaika päättynyt
Tietosuoja ja käyttöehdot
Copyright Eezy Oyj