Kouluvahtimestari
Kiinteistöhuolto
Uusimaa
Työsuhde
Puitesopimus
Haku päättyy
23.01.2022
Iltavalvojia Helsinkiin
Yhteyshenkilö
Venla Kalkko
venla.kalkko@eezy.fi
+358505019213

Iltavalvojia Helsinkiin

Haemme asiakkaallemme iltavalvojia keikkaluonteiseen työhön Helsingin kouluille. Työnkuvaan kuuluu koulujen kulunvalvonta sekä käytettävien tilojen tarkastus ja siisteydestä huolehtiminen. Työkohteet sijaitsevat eri puolilla Helsinkiä. Työt sijoittuvat pääosin arki-iltoihin, mutta mahdollisuus viikonloppuvuoroihinkin on. 

Mitä odotamme:

Toivomme sinun olevan asiakaspalveluhenkinen ja omaavan vastuullisen otteen työntekoon. Emme vaadi aikaisempaa kokemusta tehtävistä. Reippaalla asenteella ja motivaatiolla hoitaa hommat hyvin pääsee jo pitkälle.

Mitä tarjoamme:

Työ sopii täydellisesti esimerkiksi opiskelijoille sekä muillekin iltahommista lisätienestejä hakevalle. Työtä on mahdollisuus tehdä joko vakituisena tiettyinä iltoina tietyssä koulussa tai keikkaluontoisesti eri kouluilla milloin itselle sopii. Palkkaus on AVAINTES:in mukainen. 

Miten haet työpaikkaa ja hakuaika:

Me haluamme sinut töihin, joten jätä hakemuksesi ilmoituksen ohessa olevasta hakulinkistä ja tee se heti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana! Täytä hakulomakkeen tiedot ja liitä mukaan ansioluettelosi.

Lisätiedot:

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Venla Kalkko
Henkilöstökonsultti
Eezy Henkilöstöpalvelut
050 501 9213
venla.kalkko@eezy.fi

www.eezy.fi

Hakuaika päättynyt
Tietosuoja ja käyttöehdot
Copyright Eezy Oyj