Vastaanottovirkailija
Ravitsemispalvelut
Tampere
Työsuhde
Toistaiseksi voimassaoleva
Haku päättyy
20.02.2022
Vastaanottovirkailijoita, SSH Torni, Tampere
Yhteyshenkilö
Maria Rasskazova
maria.rasskazova@eezy.fi
+358407435047

Vastaanottovirkailija, Solo Sokos Hotel Torni Tampere 

Kunnianosoitus tamperelaisille ilmiöille.

Solo Sokos Hotel Torni Tampere tarjoaa täysin uudenlaisia hotellielämyksiä ympäri maailmaa yhteen tuleville ihmisille. Jokainen päivä hotellissa on oma huikea seikkailunsa. Torni Tampere on suomen korkein hotelli, josta on uskomattomat näkymät kaupungin ylle. Tornin fiiliksessä yhdistyy Tampereen historia ja paikalliset legendat saumattomasti moderniin tunnelmaan ja upeaan designiin. Viihtyminen on tehty helpoksi ja hotellin kolme ravintolaa ja kattobaari kattoterasseineen vie kokemuksen aivan uudelle tasolle.

VASTAANOTTOVIRKAILIJA, SOLO SOKOS HOTEL TORNI TAMPERE 

Vastaanottovirkailijan tehtävässä olet avainasemassa luomassa asiakkaillemme unohtumattomia elämyksiä. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Omaat hyvän paineensietokyvyn ja olet jopa parhaimmillasi tilanteessa, jossa sinulla on monta rautaa tulessa. Työ on vaihtelevaa vuorotyötä, palkkaamme työntekijöitä sekä aamu-, ilta- että yötyöhön. Toivomme sinulta työkokemusta vastaavista työtehtävistä ja Opera- järjestelmän osaaminen katsotaan eduksi.  

Meillä Sokotelilla sinulla on mahdollisuus päästä työskentelemään alan tehtävissä monipuolisesti. Kokemuksen karttuessa pääset laajentamaan osaamistasi myös muihin hotelleihimme Tampereella. 

Sokotelilla pääset työskentelemään innostavassa työyhteisössä, saat käyttöösi S-ryhmän kattavat henkilöstöedut, kuten ostoalennukset kaikista S-ryhmän kaupoista, ravintoloista, hotelleista ja liikennemyymälöistä. Kattavat työterveyspalvelut, vakuutusturvan sekä uramahdollisuudet. 

Sokotelissa me olemme samaa perhettä. Teemme yhdessä töitä ylittääksemme vieraamme odotukset. Haluamme hurmata ja pitää huolta. Sinustakin. Meillä Sokotelissa pääset työskentelemään luotettujen ja kiinnostavien hotellibrändien parissa useammassa hotellissa ja nautit Suomen monipuolisimmista henkilöstöeduista. Ihminen, kasvu ja kehittyminen ovat toimintamme keskiössä, ja meiltä saat takuun hyvästä johtamisesta. 
 

Lisätietoja ja hakuohjeet 

Aloitus sopimuksen mukaan. Jos kiinnostuit ja koet olevasi etsimämme työkaveri, täytä hakemus oheisesta linkistä viimeistään 20.2.2022. Työtehtävä on vakituinen ja palkkaamme työntekijöitä osa- ja kokoaikaiseen työsuhteeseen, sopimustunneilla 60 h- 90 h / 3vko. 

https://sok.wd3.myworkdayjobs.com/fi-FI/S-ryhman-avoimet-tyopaikat/job/SOLO-SOKOS-HOTEL-TORNI-TAMPERE/Vastaanottovirkailijoita--Solo-Sokos-Hotel-Torni--Tampere_R-9449

Mikäli sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävään tai meillä työskentelyyn liittyen, Sami juttelee mielellään kanssasi lisää niistä.  

Hotellipäällikkö Sami Kohosen tavoitat parhaiten p. 050 566 8624 tai sami.kohonen@sok.fi. 

Eezy Oyj toimii Sokotelin virallisena rekrytointikumppanina hoitaen rekrytoinnin. Työllistyt osaksi S-Ryhmää Sokotelille vakituiseen työsuhteeseen.   

Sokotel Oy on hotellioperaattori ja SOK Liiketoiminta Oy:n matkailu- ja ravitsemisliiketoimintaa harjoittava tytäryhtiö, joka operoi Suomessa neljäätoista Sokos Hotellia ja seitsemää Radisson Blu Hotellia. Sokotel Oy toimii pääkaupunkiseudulla, Tampereella, Oulussa ja Vaasassa. 

Hakuaika päättynyt
Tietosuoja ja käyttöehdot
Copyright Eezy Oyj