Koneistaja
Kone- ja metalliala
Pirkanmaa
+ 1
Työsuhde
Toistaiseksi voimassaoleva
Haku päättyy
22.05.2022
CNC-koneistajia (Tasowheel Group Oy)
Yhteyshenkilö
Jani Raatikainen
jani.raatikainen@eezy.fi
+358503377959

Tasowheel Group on vuonna 1979 perustettu, korkealaatuiseen tarkkuusmekaniikkaan ja voimansiirtoon erikoistunut, kansainvälisillä markkinoilla toimiva vakavarainen teknologiakonserni. Konsernin tytäryrityksiä ovat Tampereella toimivat Tasowheel Gears ja Tasowheel Systems sekä Tikkakoskella toimiva Tasowheel Tikka.

                                                              

Etsimme nyt Tasowheelille kasvavaan joukkoon Tampereen Hervantaan useita koneistajia. Tarjolla on erilaisia koneistustöitä kappaleenvaihdosta ja asetusten tekemisestä haastavampiin töihin. Töitä tehdään moderneilla CNC-sorveilla, työstökeskuksilla sekä hammastus- ja hiontakoneilla. Haussa on sekä uraansa aloittelevia, koneistajan töistä kiinnostuneita tulevia ammattilaisia, että luonnollisesti myös kokeneita koneistajia. Investoimme ja kehitämme toimintaamme jatkuvasti, mikä mahdollistaa myös henkilöstölle mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä ammatillisesti.

Työtä tehdään kahdessa vuorossa ma - pe.

Hakijoilta toivotaan:

- intoa oppia koneistajan työt, alan koulutusta tai kokemusta CNC-koneistajan työstä

- reipasta tekemisen meininkiä

- luotettavuutta ja halua sitoutua pitkäaikaiseen työsuhteeseen

- motivaatiota ja kykyä oppia uutta

Tarjoamme:

- erinomaisen tiimin tuen työllesi

- kilpailukyisen palkan ammattitaidon ja kokemuksen mukaan

- pitkäaikaisen, vakituisen työsuhteen kasvavassa yrityksessä

Eezy Henkilöstöpalvelut hoitaa rekrytointiprosessin kokonaisuudessaan ja lisätietoja hakuprosessiin liittyen antaa aluepäällikkö Jani Raatikainen, p. 050 337 7959 tai sähköpostitse jani.raatikainen@eezy.fi.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus palkkatoiveineen sivuillamme https://eezy.fi/. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. 

 

Tietosuoja ja käyttöehdot
Copyright Eezy Oyj