Myyjä
Kaupan ala ja myynti
Espoo
+ 3
Työsuhde
Määräaikainen
Haku päättyy
19.05.2022
Asiakaspalvelija valokuvausliikkeeseen
Yhteyshenkilö
Emilia Raatikainen
emilia.raatikainen@eezy.fi
+358504635827

Asiakaspalvelija valokuvausliikkeeseen

Kuvatehdas on kolmannen sukupolven perheyritys, joka on perustettu alunperin vuonna 1963 Tampereella. Helsingissä avasimme asematunneliin ensimmäisen liikkeen syksyllä 1976. Kuvatehtaalla on useampi toimipiste pääkaupunkiseudulla, joihin haetaan nyt neljää asiakaspalveluhenkistä ja photoshoptaitoista työntekijää töihin! Toimipisteet löytyvät Vantaan Jumbosta, Espoon Isosta Omenasta ja Helsingin Citycenteristä, Redistä ja Triplasta. Linkki kotisivuille: https://kuvatehdas.fi/fi/koti/

----------

Etsimme:

Liikkeet tarjoavat asiakkaille muun muassa erilaisia kuvapainotuotteita tekstiilipainatuksista jääkaappimagneetteihin, tulostuspalveluita ja passikuvia. Etsimme asiakaspalveluhenkisiä työntekijöitä toimipisteisiimme töihin. Vantaan ja Espoon toimipisteet toimivat omina kokonaisuuksinaan, mutta Helsingissä työskennellään vaihtelevasti toimipisteiden välillä. Työ on itsenäistä pois lukien kiireisimmät sesongit.

----------

Odotamme

- Photshop-kuvankäsittelyohjelma (vähintään alkeet)

- Asiakaspalveluhenkisyys

- Sujuva suomen kielen taito

- Hyvä englannin kielen taito

- Itsenäinen työskentelyote

Ehdottomasti eduksesi katsotaan aikaisempi työkokemus valokuvausliikkeessä toimimisesta, kuvien käsittelytaidoista ja asiakaspalvelusta.

----------

Tarjoamme

Työtä on tarjolla noin 37,5h/vko. Työvuorot ajoittuvat ma-su välille ja työtä tehdään kahdessa vuorossa liikkeiden aukiolojen mukaisesti. Työhön on alussa kattava perehdytys ( 3 - 4vkoa ja 30h/vko) , mihin odotamme työntekijän pystyvän sitoutumaan.

Tässä työssä sinulla on mahdollisuus oppia lisää kuvankäsittelystä, painoalasta ja tulostuspalveluista!

----------

Miten haet työpaikkaa

Me haluamme sinut töihin, joten jätä hakemuksesi ilmoituksen ohessa olevasta hakulinkistä ja tee se heti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana! Täytä hakulomakkeen tiedot ja liitä mukaan ansioluettelosi.

http://smile2.likeit.fi/apply/235267242

----------

Lisätiedot:

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Emilia Raatikainen
Henkilöstökonsultti
Eezy Henkilöstöpalvelut
050 463 5827
emilia.raatikainen@eezy.fi

www.eezy.fi

Hakuaika päättynyt
Tietosuoja ja käyttöehdot
Copyright Eezy Oyj