Ravitsemispalvelut
Pirkanmaa
Työsuhde
Puitesopimus
Haku päättyy
31.08.2022
Kouluttaudu hotelli- ja ravintola-alan osaajaksi
Yhteyshenkilö
Katriina Pyöriä
katriina.pyoria@eezy.fi
+358504634598

Miltä sinusta kuulostaisi kouluttautua muutamien kuukausien ajan uuteen ammattiin tai syventää jo olemassa olevaa osaamistasi ja työllistyä koulutuksesi päätyttyä Tampereen maamerkkinä toimivassa, ikonisessa Original Sokos Hotel Ilveksessä?


Sokotel Oy, Tredu ja Eezy mahdollistavat sinulle tutkinnonosia hotelli- ja ravintola-alan perusopinnoista. Koulutuksen aikana opit alan perustöitä ja pääset suoraan tositoimiin heti uuden työpaikkasi valmistuessa. Jokaisessa tutkinnonosassa suoritetaan hygieniapassi.
Aloituksen jälkeen kanssasi suunnitellaan yksilöllinen opintopolku. Voit kouluttautua kauttamme kokiksi, tarjoilijaksi tai baaritarjoilijaksi. Vaihtoehtoisia opintopolkuja on kolme erilaista lähtötaso huomioiden: aloittelijoille, kokeneemmille osaajille ja vieraan kielen taitajille.


Koulutuksen teoriaopetuksen lähipäivät pidetään Tredussa Tampereella ja työssäoppiminen tapahtuu uudessa Original Sokos Hotel Ilveksessä. Työllistymisen lisäksi sinulla on vaihtoehtoisesti mahdollisuus jatkaa opintoja ja suorittaa hotelli- ja ravintola-alan perustutkinto kokonaisuudessaan.


----------

Haluamme juuri sinut opiskelemaan!

Voit jättää hakemuksesi ohessa olevasta hakulinkistä.
Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle.
Käsiteltyämme hakemukset kutsumme sinut haastatteluun.
Haemme koulutukseen uusia tekijöitä jatkuvasti ja ensimmäiset koulutukset alkaavat Tredussa jo 4.10.2021. Lähdön jälkeen suunnittelemme kanssasi yksilöllisen opintopolun, jossa otamme huomioon aikaisemman osaamisesi.


----------

 
Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.


Laura Häyrinen

Koulutuspäällikkö, Eezy Henkilöstöpalvelut

050 452 1584 , laura.hayrinen@eezy.fiKatriina Pyöriä

HR-konsultti, Eezy Henkilöstöpalvelut

050 463 4598, katriina.pyoria@eezy.fi

Tietosuoja ja käyttöehdot
Copyright Eezy Oyj