Kouluvahtimestari
Kiinteistöhuolto
Uusimaa
Työsuhde
Puitesopimus
Haku päättyy
12.05.2022
Kouluvahtimestareita Pääkaupunkiseudulle!
Yhteyshenkilö
Elina Huuskonen
elina.huuskonen@eezy.fi
+358505608665

Kouluvahtimestareita Pääkaupunkiseudulle!

Haemme asiakkaallemme kouluvahtimestareita keikkaluonteiseen työhön ja määräaikaisiin työsuhteisiin pääkaupunkiseudulle. Kouluvahtimestarina pääset tekemään vaihtelevaa ja monipuolista työtä. Työnkuva on laaja ja työ sisältää erilaisia huolto- ja kunnostustöitä sekä koulun sisällä että ulkona. Työn hoitamisessa on tärkeää itsenäinen ja vastuullinen työote. Työ on päivätyötä arkisin. Keikkojen kestot vaihtelevat asiakasyrityksen tarpeiden mukaan. 

Oletko asiakaspalveluhenkinen, organisointikykyinen ja joustava työntekijä? Hienoa - voit olla juuri etsimämme tekijä! Kouluvahtimestarin tehtävässä katsotaan eduksi alan soveltuva koulutus tai kokemus vastaavista töistä. 

Työskennellessäsi Eezy Henkilöstöpalveluilla me pidämme sinusta huolta. Sinua tukee työssä menestymisessä asiakasyrityksen ammattimaisen henkilöstön lisäksi Eezyn HR-konsultit.

Herättikö tämä kiinnostuksesi? Hienoa! Me haluamme sinut töihin, joten lähetäthän hakemuksesi meille ansioluetteloineen tulemaan mahdollisimman pian. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja työt alkavat sopimuksen mukaan.

Lisätiedot


Eezy Kiinteistöpalvelu-tiimi
kiinteistopalvelut@eezy.fi

Hakuaika päättynyt
Tietosuoja ja käyttöehdot
Copyright Eezy Oyj