Hotellin vastaanottovirkailija
Ravitsemispalvelut
Helsinki
Työsuhde
Toistaiseksi voimassaoleva
Haku päättyy
31.01.2022
Vastaanottovirkailija Original Sokos Hotel Vaakuna
Yhteyshenkilö
Maria Rasskazova
maria.rasskazova@eezy.fi
+358407435047

Vastaanottovirkailija, Original Sokos Hotel Vaakuna Helsinki

Original Sokos Hotel Vaakuna – Funkkisklassikko Helsingin sydämessä

Yksi Helsingin kauneimmista maamerkeistä kaupungin parhaalla paikalla, Rautatieaseman kupeessa. Ihaile maisemia huoneidemme suurista ikkunoista kaupungin vasta heräillessä. Päivän valjetessa kuhinaa Vaakunan kulmilla alkaa.

Ravintolamme 10. kerros on ystävällinen helsinkiläinen, jonka hellässä huomassa mikä tahansa tapahtuma, tilaisuus, tapaaminen tai vierailu onnistuu. Täältä korkeuksista näkee kauas. Yhtä aikaa yli kauniin kaupungin ja 70 vuoden taakse historiaan. Elettiin maaliskuuta 1947, kun ravintola avautui ensimmäisen kerran. Kaupungin parhaalla paikalla, sanottiin jo silloin. Siltä osin ei mikään ole muuttunut.

VASTAANOTTOVIRKAILIJA, ORIGINAL SOKOS HOTEL VAAKUNA HELSINKI

Vastaanottovirkailijan tehtävässä olet avainasemassa luomassa asiakkaillemme unohtumattomia elämyksiä. Olet iloinen ja reipas, positiivisesti asioihin suhtautuva asiakaspalvelun ammattialainen, joka haluaa jättää vieraille muistijäljen. Laadukas asiakaspalvelu on sinulle sydämen asia ja viihdyt ympäristössä, jossa yksikään työpäivä ei ole samanlainen.

Sokotelissa me olemme samaa perhettä. Teemme yhdessä töitä ylittääksemme vieraamme odotukset. Haluamme hurmata ja pitää huolta. Sinustakin. Meillä Sokotelissa pääset työskentelemään luotettujen ja kiinnostavien hotellibrändien parissa useammassa hotellissa ja nautit Suomen monipuolisimmista henkilöstöeduista. Ihminen, kasvu ja kehittyminen ovat toimintamme keskiössä, ja meiltä saat takuun hyvästä johtamisesta.

MITÄ TARJOAMME SINULLE:

  • Monipuoliset työtehtävät
  • Vahvan tuen ja ammattitaitoisen työyhteisön
  • Mahdollisuuden oppia, kehittyä ja laajentaa omaa osaamista
  • S-ryhmän kattavat henkilöstöedut, tulospalkkiojärjestelmän ja uramahdollisuudet jatkossa
  • Innostavat työkaverit, jotka haluavat vieraiden viihtyvän

MITÄ ODOTAMME SINULTA:

  • Iloista, reipasta ja positiivista asennetta
  • Hyviä tiimityöskentelytaitoja
  • Joustavuutta muuttuvissa tilanteissa
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
  • Aikaisempi kokemus vastaanoton työstä sekä Opera-järjestelmästä ovat eduksi

Lisätietoja ja hakuohjeet

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva, työaika on 90 h/3vko. Aloitus sopimuksen mukaan.

Jos kiinnostuit ja koet olevasi etsimämme työkaveri, täytä hakemus oheisesta linkistä viimeistään 31.1.2022.

https://sok.wd3.myworkdayjobs.com/fi-FI/S-ryhman-avoimet-tyopaikat/job/ORIGINAL-SOKOS-HOTEL-VAAKUNA-HELSINKI/Vastaanottovirkailija--Original-Sokos-Hotel-Vaakuna-Helsinki_R-10445

Mikäli sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävään tai meillä työskentelyyn liittyen, Satu Näsärö juttelee mielellään kanssasi lisää niistä. Sadun tavoitat parhaiten puhelimitse 0405379201.

Eezy Oyj toimii Sokotelin virallisena rekrytointikumppanina hoitaen rekrytoinnin. Työllistyt osaksi S-Ryhmää Sokotelille vakituiseen työsuhteeseen.  

Sokotel Oy on hotellioperaattori ja SOK Liiketoiminta Oy:n matkailu- ja ravitsemisliiketoimintaa harjoittava tytäryhtiö, joka operoi Suomessa neljäätoista Sokos Hotellia ja seitsemää Radisson Blu Hotellia. Sokotel Oy toimii pääkaupunkiseudulla, Tampereella, Oulussa ja Vaasassa.

Hakuaika päättynyt
Tietosuoja ja käyttöehdot
Copyright Eezy Oyj