Betonityöntekijä
Rakennustuoteteollisuus
Kouvola
Työsuhde
Määräaikainen
Haku päättyy
06.02.2022
Betonityöntekijä
Yhteyshenkilö
Niina Cinpir
niina.cinpir@eezy.fi
+358401836260

Haemme rakennustuoteteollisuuden asiakkaallemme betonityöntekijää / tuotantotyöntekijää. 

Työtehtävät ovat betonielementtituotannon vaihtelevia tehtäviä. Eduksi katsotaan rakennusalan työkokemus tai alan koulutus. Tehtävään soveltuu myös henkilö, jonka voi kouluttaa tehtäviin. Perehdytys tapahtuu asiakasyrityksessä käytännöntyössä.

Tällöin vaadimme korkeaa motivaatiota työnteolle sekä halua oppia uutta. 

Toivomme hakijalta löytyvän aiempaa työkokemusta rakennusalan töistä / koulutus rakennusalalta. Työ on fyysisesti haastavaa, joten fysiikka täytyy olla kunnossa. Hyvistä kädentaidoista on myös etua! 

Työt alkavat sopimuksen mukaan. Työaika on maanantaista perjantaihin klo 7-15:30, halutessasi voit tehdä myös pitkää päivää. 

Palkkaus rakennustuoteteollisuuden työehtosopimuksen mukaan kokemus huomioiden.

Eezy Oyj:n visiona on olla Suomen merkittävin työelämän uudistaja, joka luo onnistuneita työkokemuksia tarjoamalla henkilöstöpalveluita ja kevytyrittäjyyttä sekä laajan kirjon työelämän asiantuntijapalveluita. Eezy on valtakunnallisesti
paikallinen – yhtiö työllistää vuosittain yli 20 000 ihmistä ja palvelee tuhansia asiakkaita. Yhtiön osake noteerataan Helsingin pörssissä. Ketjuliikevaihto vuonna 2020 oli 280 miljoonaa euroa ja tavoitteena on olla toimialan markkinajohtaja.

Lisätietoja: www.eezy.fi

Hakuaika päättynyt
Tietosuoja ja käyttöehdot
Copyright Eezy Oyj