AC-kokki
Ravitsemispalvelut
Helsinki
+ 1
Työsuhde
Toistaiseksi voimassaoleva
Haku päättyy
05.06.2022
Kokki, Radisson Blu Aleksanteri Hotel
Yhteyshenkilö
Maria Rasskazova
maria.rasskazova@eezy.fi
+358407435047

Kokki, Radisson Blu Aleksanteri Hotel

1900-luvun taitteen arkkitehtuuria ja lämpöä huokuva kotikolo, jonne on aina mukava tulla, sillä olemme täällä sinua varten.

Radisson Blu Aleksanteri Hotel on kodin tunnelmaa rakastavan ihmisen unelmahotelli, joka tarjoaa arjen luksusta. Helsingin sydämessä, kauniiden design-kortteleiden keskellä, yhdistyvät kotoisan boutique-hotellin ja kansainvälisen hotelliketjun laadun parhaat puolet. Talo tulvii runsaasti yksityiskohtia ja kussakin huoneessa voi aistia aidon helsinkiläisen arvokodin tunnelmaa. Sisään astuessasi saavut suoraan talon sydämeen, Bistro Aleksanteriin, jonka rennossa tunnelmassa voit nauttia tähän päivään moderoituja klassikko-cocktaileja ja rentoa ruokaa. Kokoukset ja juhlat sujuvat joko viihtyisässä Kirjasto-kabinetissa, luovaan työskentelyyn soveltuvassa Loftissa hotellin kattohuoneistossa tai Aleksanteri Lounge Privaatissa.

KOKKI, RADISSON BLU ALEKSANTERI HOTEL

Radisson Blu Aleksanteri etsii nyt kokkia viihtyisään ja tunnelmalliseen Bistro Aleksanteriin. Ruoka on intohimosi ja elämyksien tuottaminen asiakkaille on sinulle ensiarvoisen tärkeää. Tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja olet parhaimmillasi, kun ympärilläsi tapahtuu. Työ on vaihtelevaa vuorotyötä, työajan painottuessa iltoihin ja viikonloppuihin. Jos olet reipas, elämänmyönteinen ja kannat aidosti vastuuta omasta työstäsi, laita hakemus tulemaan!

Sokotelissa me olemme samaa perhettä. Teemme yhdessä töitä ylittääksemme vieraamme odotukset. Haluamme hurmata ja pitää huolta. Sinustakin. Meillä Sokotelissa pääset työskentelemään luotettujen ja kiinnostavien hotellibrändien parissa useammassa hotellissa ja nautit Suomen monipuolisimmista henkilöstöeduista. Ihminen, kasvu ja kehittyminen ovat toimintamme keskiössä, ja meiltä saat takuun hyvästä johtamisesta.

MITÄ TARJOAMME SINULLE:

 • Innostavan ja ammattitaitoisen työyhteisön
 • Mahdollisuuden oppia, kehittyä ja laajentaa omaa osaamista
 • Sokotelin ja S-ryhmän laajat uramahdollisuudet
 • S-ryhmän kattavat henkilöstöedut
  • ostoalennukset S-ryhmän kaupoista, ravintoloista, hotelleista ja liikennemyymälöistä
  • kattavat työterveyspalvelut
  • vakuutusturvan

MITÄ ODOTAMME SINULTA:

 • Positiivista ja ulospäinsuuntautunutta Yes I Can! -asennetta
 • Vankkaa kokemusta á la Carte keittiöstä
 • Hygieniapassia
 • Valmiutta työskennellä iltaisin ja viikonloppuisin
 • Kykyä työskennellä muuttuvassa toimintaympäristössä

Lisätietoja ja hakuohjeet

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja työaika on 90h /3vko. Aloitus sopimuksen mukaan.

Jos kiinnostuit ja koet olevasi etsimämme työkaveri, täytä hakemus oheisesta linkistä viimeistään 5.6.2022.

https://sok.wd3.myworkdayjobs.com/fi-FI/S-ryhman-avoimet-tyopaikat/job/RADISSON-BLU-ALEKSANTERI-HOTEL/Kokki--Radisson-Blu-Aleksanteri-Hotel_R-10563

Mikäli sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävään tai meillä työskentelyyn liittyen, Anna Vunneli juttelee mielellään kanssasi lisää niistä. Annan tavoitat parhaiten puhelimitse +358 50 6546521.

Eezy Oyj toimii Sokotelin virallisena rekrytointikumppanina hoitaen rekrytoinnin. Työllistyt osaksi S-Ryhmää Sokotelille vakituiseen työsuhteeseen.  

Sokotel Oy on hotellioperaattori ja SOK Liiketoiminta Oy:n matkailu- ja ravitsemisliiketoimintaa harjoittava tytäryhtiö, joka operoi Suomessa neljäätoista Sokos Hotellia ja seitsemää Radisson Blu Hotellia. Sokotel Oy toimii pääkaupunkiseudulla, Tampereella, Oulussa ja Vaasassa.

Tietosuoja ja käyttöehdot
Copyright Eezy Oyj