Kokki
Ravitsemispalvelut
Orivesi
+ 1
Työsuhde
Toistaiseksi voimassaoleva
Haku päättyy
27.02.2022
Kokki, ABC liikennemyymälä Oritupa, Orivesi
Yhteyshenkilö
Sirpa Fälden
sirpa.falden@eezy.fi
+358405943803

Haemme ABC Orituvalle, Orivedelle

KOKKIA

vakituiseen (45-112,5 h / 3 vko) työsuhteeseen.

ABC Oritupa palvelee vuoden jokaisena päivänä klo 06-22. Työ on vuorotyötä eli toivoisimme sinua kiinnostavan niin aamu- kuin iltavuorotkin. Toivoisimme että sinulla olisi kokin koulutus. Emme pistä pahaksi, vaikka työkokemustakin jo löytyisi, mutta meillä saat hyvän perehdytyksen työtehtäviin. Kaikkein tärkeintä on, että työporukka toimii, työtahti on tavoitteellinen ja töissä on kivaa. Tervetuloa osaksi meidän huippuporukkaa Orivedelle!

Tarjoamme sinulle:

  • yhteisöllisen työpaikan, jossa työ ja vapaa-aika pysyvät tasapainossa. Hyvinvoiva työntekijä on meille paras mahdollinen asiakaspalvelija.
  • innostavia työtehtäviä, joissa pääset loistamaan
  • paikan kehittyä ja vaikuttaa
  • muuttuvia työtilanteita, joissa kartutat arvokasta kokemusta ja osaamista urapolullasi.

Lupaamme olla sinulle työnantaja, joka:

Haethan tehtävään viimeistään sunnuntaina 27.2.2022.

Olemme kaikkiin hakijoihin yhteydessä sähköpostitse rekrytointiprosessien edetessä. Kutsumme soveltuvimmat hakijat haastatteluun. Jotta pystymme huomioimaan aiemman työkokemuksesi mahdollisessa palkkauksessa ja oikean palkkaluokan valinnassa, kirjaathan tarkan työhistoriasi jo työhakemukseesi.

Toteutamme rekrytoinnin yhdessä kumppanimme Eezyn kanssa. www.eezy.fi 

Pirkanmaan Osuuskauppa tarkoittaa ruokaa, palveluita ja loistavia asiakaskokemuksia. Meidät omistaa 207 000 asiakasomistajaa. Osuuskauppana tavoitteemme on luoda asiakkaillemme helpompia hetkiä ja lisätä hyvinvointia. Annamme toimintamme hyödyn asiakasomistajille edullisimpina hintoina, palkitsemisena ja vastuullisesti rakennetuilla, laadukkailla palveluilla yli sadassa liikepaikassa ja verkossa 3 000 työntekijän voimin.

Hakuaika päättynyt
Tietosuoja ja käyttöehdot
Copyright Eezy Oyj