Viherrakentaja.
Viherala
Espoo
+ 3
Työsuhde
Määräaikainen
Haku päättyy
27.02.2022
Viherrakentaja - VIherviisikko Oy
Yhteyshenkilö
Mikko Hakkarainen
mikko.hakkarainen@eezy.fi
+358405300090

Viherrakentaja - Viherviisikko Oy

Viherviisikko on yksi suurimpia puutarha- ja vihersisustusalan palveluyrityksiä pääkaupunkiseudulla yli 25 vuoden kokemuksella. Yrityksen osaamiseen ja tarjoomaan kuuluu mm. pihojen ja toimistojen suunnittelu-, rakentamis- ja ylläpitopalvelut kaikenkokoisiin tiloihin ja tarpeisiin sekä vihersisustus- ja hoitopalvelut. 

Asiakkaat koostuvat yritysasiakkaista, yhteisöistä ja kiinteistöistä – pienistä aina suuriin pääkonttoreihin asti. Viherviisikko hoitaa yli 400 pihakohdetta pääkaupunkiseudulla. Sisäviherkasvien hoitokohteita taas on noin 150. Lisäksi verkkokauppa palvelee kaikkia kuluttaja-asiakkaita. Viherviisikko uskoo vahvasti yhdessä tekemiseen, yhtenä mottona onkin, että yhdessä olemme enemmän.

Nyt etsimme Viherviisikon kanssa viherrakentajia määräaikaiseen työsuhteeseen pääkaupunkiseudulle kaudelle 2022. Työt alkavat viimeistään huhtikuussa 2022 ja jatkuvat kelien mukaan pitkälle syksyyn. Varaa paikkasi ajoissa ja hae!

Työtehtäviin kuuluu mm. erilaisia kivitöitä, piharakenteiden kuten muurien tekoa, nurmialueiden kunnostusta sekä istutuksia. 

Odotamme kokemusta viherrakennuksen alalta. Viheralan koulutus katsotaan eduksi. (Pien)Työkoneiden, kuten kaivurien, kivileikkurien ja rälläköiden käyttö on sinulle tuttua. Edellytämme myös työturvallisuus - ja tulityökorttia sekä B-ajokorttia sekä taitoa ajaa pakettiautolla pääkaupunkiseudulla. 

Tarjoamme työntekijöille seuraavia etuja:

  • Uudet, ajanmukaiset työvälineet ja uuden ajokaluston
  • Positiivisen työyhteisön
  • Kunnolliset työvaatteet
  • Hyvin tehdystä työstä maksetun hyvän palkan

Miten haet työpaikkaa:

Me haluamme sinut töihin, joten jätä hakemuksesi ilmoituksen ohessa olevasta hakulinkistä ja tee se heti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana! Täytä hakulomakkeen tiedot ja liitä mukaan ansioluettelosi.

Lisätiedot ja yhteystiedot: 
Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Mikko Hakkarainen
Aluepäällikkö
Eezy Henkilöstöpalvelut
040 530 0090
mikko.hakkarainen@eezy.fi

www.eezy.fi

Hakuaika päättynyt
Tietosuoja ja käyttöehdot
Copyright Eezy Oyj