Kiinteistötyönjohtaja
Kiinteistöhuolto
Pohjois-Pohjanmaa
+ 1
Työsuhde
Toistaiseksi voimassaoleva
Haku päättyy
31.01.2022
Kiinteistöpäällikkö
Yhteyshenkilö
Riikka Luoma-aho
riikka.luoma-aho@eezy.fi
+358403075304

Haemme Taivalkosken kunnan teknisen palvelun yksikköön kiinteistöpäällikköä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen!

Taivalkosken kunta:

Virkeä Taivalkoski tunnetaan puhtaasta luonnosta ja harrastusmahdollisuuksista. Oulusta reilun sadan kilometrin päässä oleva
toimelias mielenkiintoinen paikkakunta. Taivalkoskella on paljon yrittäjiä ja kunta on perheystävällinen. Panostus ihmisiin on kehittynyt vuosien varrella tasolle joka on huomattu. 

Tervetuloa Taivalkoskelle!

www.taivalkoski.fi

-----------------------------------

Tarkempi info työtehtävästä:

Kiinteistöpäällikön keskeisenä tehtävänä on vastata kunnan teknisen toimialan kiinteistöjen hoidosta ja kiinteistöpalveluista, rakennus- ja korjaushankkeiden suunnittelusta ja toteuttamisesta sekä toimia kiinteistöt -yksikön henkilöstön esimiehenä. Kiinteistöpäällikkö toimii myös teknisen toimialaan kuuluvien rakennushankkeiden vastaavana mestarina. Lisäksi tehtävään kuuluu kunnan antama rakentamisen neuvontapalvelu (pois lukien rakennusvalvonnan viranomaistoiminta).

Tehtävässään kiinteistöpäällikkö muun muassa:

  • johtaa kiinteistöt yksikön toimintaa ja vastaa tulosyksikön tavoitteiden asettamisesta, seurannasta ja niiden toteutumisesta
  • vastaa kunnan kiinteistöjen kunnosta ja talotekniikasta sekä tilojen huolto-, hoito-, kunnossapito- ja vuokrauspalveluista
  • vastaa kunta rakennushankkeiden suunnittelusta, toteuttamisesta, valvonnasta ja niihin liittyvien toimintojen organisoinnista
  • vastaa ja huolehtii kiinteistöt -yksikön hankintaprosessista
  • vastaa kiinteistötietojärjestelmän ylläpidosta ja sisällön oikeellisuudesta
  • vastaa oman vastuualueensa työsuojelusta ja työturvallisuudesta
  • toimii kunnan rakennusvalvonnan neuvontapalvelun asiantuntijana

Mitä etsimme: 

Edellytyksiä tehtävän menestykselliselle hoitamiselle ovat soveltuva ammattikorkeakoulu tai opistotason -tutkinto, vastaavan mestarin pätevyys sekä vahva ammatillinen kokemus rakennus- ja kiinteistöalalta. Tehtävä edellyttää ymmärrystä / osaamista kiinteistöjen kustannustehokkaasta ylläpidosta ja elinkaaren hallinnasta.

Odotamme valittavalta henkilöltä myös vahvaa kehittämisotetta kiinteistötoimintojen ja prosessien uudistamisessa. Arvostamme kokemusta julkishallinnon kiinteistöpalveluista ja rakentamishankkeista sekä näyttöä niiden menestyksellisestä johtamisesta. Hakijoiden ominaisuuksissa arvostamme joustavaa ja itsenäistä työotetta, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä kykyä sopeutua toimintaympäristön muutoksiin.

Mitä tarjoamme:

Tarjoamme valitulle henkilölle mielenkiintoisen tehtävän luonnonkauniilla paikkakunnalla.

Työt alkavat sopimuksen mukaan vuoden 2022 alussa ja työsuhde solmitaan toistaiseksi voimassaolevana Taivalkosken kunnalle.


Miten haet työpaikkaa ja hakuaika: 

Voit jättää hakemuksesi palkkatoiveineen ohessa olevasta hakulinkistä. Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle. 

Hakuaika päättyy 31.01.2022. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla.

Lisätiedot ja yhteystiedot:

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Riikka Luoma-aho
HR-asiantuntija
Eezy VMP
0403075304

riikka.luoma-aho@eezy.fi

www.eezy.fi

Hakuaika päättynyt
Tietosuoja ja käyttöehdot
Copyright Eezy Oyj