Porrassiivooja.
Siivousala
Hollola
+ 4
Työsuhde
Puitesopimus
Haku päättyy
31.01.2022
Ylläpitosiivojaa osa-aikaiseen työsuhteeseen
Yhteyshenkilö
Maria Virtanen
maria.virtanen@eezy.fi
+358505552647

Haemme Orimattilassa sijaitsevalle asiakkaallemme OrigoHuollolle vakituista osa-aikaista siivoojaa. Työtunnit ovat noin 15–20 h / vko. Tunnit ovat sovittavissa joustavasti oman elämäntilanteen mukaan. Työtä tehdään päivävuorossa ja ei vakituista ilta- tai viikonlopputyötä. Työ sopii esimerkiksi opiskelijalle tai vaikka toisen työn oheen.

TOIMENKUVA

Työtehtäviin kuuluvat kiinteistöjen yleisten tilojen siivous ja puhtaanapito. Tehtäviin kuuluvat muun muassa pyörävaraston, häkkivaraston ja pyykkituvan siivousta. Näin ollen odotamme sinulta avointa mieltä ja tarmokasta työotetta. Töihin opetetaan, eli voit olla alan aloittaja tai jo kokenut konkari, tärkeintä on, että olet halukas oppimaan. Osaamisellasi teet vaikutuksen asiakkaaseen ja näin ollen myös parannat mahdollisuuksia saada täältä esimerkiksi vakituisen työpaikan. Kauttamme on mahdollista työllistyä asiakkaan kirjoille tutuksi tulemisen jälkeen.
Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä tai siivousalalta katsotaan eduksi. Tehtävien vaatimustaso on normaalia siivoustehtäviä korkeampi, eli tehtävässä on myös kilpailukykyinen palkkaus. Töitä on tarjolla jo hakuaikana.

ODOTAMME SINULTA

- Reipasta asennetta
- Tarmokasta työotetta
- Sujuvaa suomen kielen taitoa
- Luotettavuutta

KOULUTUS JA TYÖKOKEMUS

- Ei koulutusvaatimusta
- Meiltä saat myös työvarusteet

MUUTA

Jos kiinnostuit, täytä rohkeasti hakemus osoitteessa www.eezy.fi. Jos taas sinulta jo löytyy meiltä hakemus, soita 03 873 200, niin päivitellään tietojasi. Haastattelemme jo hakijoita hakuajan aikana. Joten älä jää turhaan odottelemaan hakuajan päättymistä, vaan täytä hakemus jo tänään! Muistathan hakemusta tehdessäsi ilmoittaa olevasi tästä paikasta kiinnostunut.

Laita myös somekanavamme seurantaan, sillä uusimmat työpaikkailmoitukset aukeavat sinne kaikkien nähtäväksi. Näppäilemällä 03 873 200 ja soittamalla voit ilmaista meille suoraan kiinnostuksesi uusista auenneista työpaikoista, joihin olet törmännyt somessamme – me huomioimme sinut välittömästi. IG: eezylahti FB: Eezy Lahti

Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä. Lisätietoja: www.eezy.fi

 

Hakuaika päättynyt
Tietosuoja ja käyttöehdot
Copyright Eezy Oyj