Siivooja
Siivousala
Espoo
+ 3
Työsuhde
Määräaikainen
Haku päättyy
04.03.2022
Kotisiivoojia osa-aikaiseen työsuhteeseen
Yhteyshenkilö
Elina Huuskonen
elina.huuskonen@eezy.fi
+358505608665

Kotisiivoojia osa-aikaiseen työhön 

Etsimme asiakkaallemme kotisiivoojia osa-aikaiseen työhön. Työaika on pääasiassa arkisin klo. 8-17 välillä. Joitakin ilta- ja viikonloppuvuoroja voi olla myös tarjolla. Kohteet sijaitsevat yleensä Espoon, Helsingin ja Vantaan alueella, mutta joitakin kohteita on myös näiden alueiden ulkopuolella. Kohteisiin kulkeminen onnistuu hyvin julkisilla, mutta omalla autolla saa myös kulkea ja silloin kohteiden välisistä matkoista maksetaan kilometrikorvaukset. Palkkaus on kiinteistöpalvelualan TES:n luokka 2 mukainen. Näyttäessäsi taitosi voit saada tästä pitkäaikaisenkin työsuhteen. 

Oletko reipas ja itsenäinen tekijä, jolta löytyy myös asiakaspalveluhenkisyyttä? Hienoa - saatat olla etsimämme henkilö! Työtehtävääsi kuuluvat kotitalous- ja muuttosiivoukset kerrostaloasunnoista isoihin omakotitaloihin. Saat tehdä työsi huolella, koska minimituntimäärä on 2h kohteessa. 

Aikaisempi siivouskokemus tai siivousalan koulutus katsotaan eduksi, mutta tärkeintä tässä tehtävässä on hyvä asenne työhön. Työ on fyysistä, joten hyvä kunto on tärkeää tehtävässä. Sinun ei tarvitse osata kaikkea ennalta, vaan sinut perehdytetään tehtäviisi.

Herättikö tämä tehtävä kiinnostuksesi? Hienoa! Lähetäthän hakemuksesi meille ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen tulemaan mahdollisimman pian. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja valinnat tehdään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Työsuhde alkaa  sopimuksen mukaan.

Hakuaika päättyy 4.3.2022.

Mikäli haluat tiedustella lisää, ota rohkeasti yhteyttä. Puhelintiedustelut ma-pe klo. 9–13 välisenä aikana.

Elina Huuskonen
HR-konsultti
Eezy Henkilöstöpalvelut
050 5608665
elina.huuskonen@eezy.fi

www.eezy.fi

Hakuaika päättynyt
Tietosuoja ja käyttöehdot
Copyright Eezy Oyj