Työnjohtaja
Rakennustuoteteollisuus
Pirkanmaa
+ 1
Työsuhde
Toistaiseksi voimassaoleva
Haku päättyy
26.01.2022
Työnjohtaja Vammalan Betonille
Yhteyshenkilö
Jukka Liimatta
jukka.liimatta@eezy.fi
+358444960964

Haemme asiakkaallemme Vammalan Betonille TYÖNJOHTAJAA. 

----------

Vammalan Betonilla on vuosikymmenten kokemus valmisbetonin ja betonielementtien valmistuksesta. Toimitamme betonialan palvelut ammattitaidolla niin yksityis- kuin yritysasiakkaille.

Valmisbetonia toimitamme ympäri vuoden Pirkanmaan ja Satakunnan alueille. Kuljetuskalustoomme kuuluu ränniautoja, kuljetuspumppuja ja pumppuautoja.

Betonielementit valmistamme asiakkaan tarpeiden mukaan monipuolisesti eri kohteisiin, toimialueenamme on koko Suomi. Tehtaamme valmistuksessa on kohteita asuntotuotannosta, infrarakentamisesta, teollisuus-, omakoti- ja maatalousrakentamisesta. Tarvittavat kuljetus- ja nostopalvelut hoidetaan yrityksen omalla kalustolla.

----------

Mitä etsimme:

Etsimme uutta työnjohtajaa vakituiseen työsuhteeseen nykyisen jäädessä äitiyslomalle. Emme siis etsi vain sijaista, vaan toivomme sinusta pitkäaikaista työntekijää riveihimme. 

----------

Mitä odotamme hakijalta:

Toivomme, että sinulla on esimerkiksi rakennusalan ammattikorkeakoulututkinto suoritettuna ja/tai työkokemusta rakennus- tai  betonialalta tai teollisuuden parista. Työtehtävä edellyttää hyvää teknisten piirustusten lukutaitoa ja monipuolinen kielitaito katsotaan eduksi, sillä työympäristö on kansainvälinen. Tuotannossa työskentelee noin 50 henkilöä ja kielistä erityisesti venäjä, puola, viro, liettua ja latvia ovat hyödyllisiä englannin ohella. 

Jaat työnjohtovastuun kahden muun henkilön kanssa, joten et ole tehtävässä yksin. Kokemus esihenkilötehtävistä katsotaan eduksi, mutta ei ole pakollista. 

Tehdas sijaitsee Sastamalassa, joten oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi, mutta ei ole tehtävän kannalta pakollinen. 

----------

Mitä tarjoamme ja palkka:

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja tarjolla on vakituinen päivätyö. Työsuhde muodostetaan Eezyn kanssa ja tavoite on siirtyä asiakkaan kirjoille lopulta.

Palkkaus neuvotellaan tapauskohtaisesti aiempi työkokemus ja koulutus huomioiden.

----------

Miten haet työpaikkaa ja hakuaika:

Me haluamme sinut töihin, joten jätä hakemuksesi ilmoituksen ohessa olevasta hakulinkistä ja tee se heti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana! Täytä hakulomakkeen tiedot ja liitä mukaan ansioluettelosi.

Hakuaika päättyy 26.1.2022.

----------

Lisätiedot:

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Jukka Liimatta
Yhteyspäällikkö
Eezy Henkilöstöpalvelut
044 496 0964
jukka.liimatta@eezy.fi

www.eezy.fi

Hakuaika päättynyt
Tietosuoja ja käyttöehdot
Copyright Eezy Oyj