Varastotyöntekijä
Kone- ja metalliala
Tuusula
+ 1
Työsuhde
Määräaikainen
Haku päättyy
23.01.2022
Varastotyöntekijäksi Geomachinelle
Yhteyshenkilö
Emilia Raatikainen
emilia.raatikainen@eezy.fi
+358504635827

Varastotyöntekijä Geomachinelle


Geomachine on vuonna 1984 perustettu maaperätutkimuskoneiden kotimainen valmistaja. Teemme koneiden suunnittelua, valmistusta, konemyyntiä ja vuokrausta, sekä kalusto- ja varaosamyyntiä. Tehtaamme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Tuusulassa. Tehtaassamme työskentelee 30 henkilöä. Olemme tiivis porukka, jossa on hyvä yhteisen tekemisen meininki. Kuulumme Tampereen Konepajat Oy konserniin, joka työllistää yhteensä noin 250 konepaja-alan ammattilaista ympäri Suomea.

----------

Etsimme

Yhteistyössä Eezy henkilöstöpalveluiden kanssa Geomachine etsii ammattitaitoista varastotyöntekijää varastolleen Tuusulaan. Työnkuvaan kuuluu muun muassa varastojärjestyksen ylläpito ja saapuvan tavaran hyllytys. Pääset myös koordinoimaan saapuvaa tavaraa tuotannon kanssa ja lähtevää liikennettä yhdessä myynnin kanssa. Oma-aloitteisuudella, hyvillä organisointikyvyillä ja varastotyökokemuksella sinulla on avaimet tässä työssä menestymiseen.

----------

Odotamme

Odotamme sinun jo kerryttäneen varastotyökokemusta muutaman vuoden ajalta. Varasto- ja lähettämötoiminnot ovat sinulle tuttuja ja  trukkiakin ajat luontevasti. Huolellisuus, pelisilmä ja vuorovaikutustaidot ovat ominaisuuksia, joilla pääsee pitkälle. Pystyt sitoutumaan työprojektiin määräajaksi. 

----------

Tarjoamme

Tarjoamme viihtyisän työympäristön mukavine työkavereineen ja alun perehdytyksen tehtäviin.

Työaika: Ma - Pe 8 - 16 liukuvalla työajalla

Työ alkaa mahdollisimman pian / sopimuksen mukaan. Määräaikainen työ, kesto 3 - 4kk.

Palkkaus: Sopimuksen mukaan / Teknologiateollisuuden TES

----------

Miten haet työpaikkaa ja hakuaika:

Me haluamme sinut töihin, joten jätä hakemuksesi ilmoituksen ohessa olevasta hakulinkistä ja tee se heti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana! Täytä hakulomakkeen tiedot ja liitä mukaan ansioluettelosi.

http://smile2.likeit.fi/apply/263022872

----------

Lisätiedot:

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Emilia Raatikainen
HR-Konsultti
Eezy Henkilöstöpalvelut
050 463 5827
emilia.raatikainen@eezy.fi

www.eezy.fi

Hakuaika päättynyt
Tietosuoja ja käyttöehdot
Copyright Eezy Oyj