Sähkö- ja elektroniikka-ala
Espoo
Työsuhde
Toistaiseksi voimassaoleva
Haku päättyy
23.01.2022
Kunnossapitoasentaja Caverionille
Yhteyshenkilö
Iida Peltoniemi
iida.peltoniemi@eezy.fi
+358504768787

Kunnossapitoasentaja

 

Caverion Industria Oy, Espoo

 

Haemme tiimimme vahvistukseksi kunnossapitoasentajaa energiateollisuuden O&M liiketoimintaan Espoon, Kauniaisen ja Kirkkonummen alueille. Työnkuvaan kuuluu tehtävät asiakkaan toimipisteissä ennakkohuolloista vuosihuoltoihin ja vikakorjauksiin.

Taustaltasi voit olla sähkö-/automaatiopuolen tai mekaanisen alan osaaja. Katsomme eduksi kiinnostuksen lämpöpumppu- ja kylmälaitetekniikoihin. Omaat lisäksi tehtävään soveltuvan koulutuksen sekä ahkeran ja oma-aloitteisen työotteen. Voit olla jo alan rautainen ammattilainen tai tuoreempi tekijä, jolla on halua ja intoa kehittää omaa osaamistaan. Tehtävässä vähintään B-ajokortti on suositeltava.

Tarjoamme vaihtelevan ja mukavasti haastavan työnkuvan. Caverionilla ihmiset eli caverit ovat toiminnan sydän. Rakennamme vahvaa yrityskulttuuria, jossa ihmiset viihtyvät ja jaksavat työssään. Caverionin työntekijänä sinulla on käytössäsi myös suuren työnantajan kattavat henkilöstöedut, kuten liikuntaetu sekä laajat työterveyspalvelut. Voit myös käydä tutustumassa mahdollisiin tuleviin kollegoihisi: https://rekry.caverion.fi/caverikirja/

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta kunnossapitoinsinööri Arto Partanen, puh. 040 709 5734 tai arto.partanen@caverion.com.

Tehtävään valitulle henkilölle tehdään suppea turvallisuusselvitys ja terveystarkastus, joka sisältää huumausainetestauksen.

Toimi pian! Tarkastelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Hae tehtävää 23.1.2022 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta.

Caverion suunnittelee, toteuttaa, huoltaa ja ylläpitää käyttäjäystävällisiä ja energiatehokkaita teknisiä ratkaisuja kiinteistöille, teollisuudelle ja infrastruktuurille. Palveluitamme käytetään toimistoissa, asunnoissa, teollisuuslaitoksissa ja julkisissa rakennuksissa sekä infrastruktuurissa.

Iida Peltoniemi
HR-konsultti
Eezy Henkilöstöpalvelut
050 476 8787
iida.peltoniemi@eezy.fi

www.eezy.fi

Hakuaika päättynyt
Tietosuoja ja käyttöehdot
Copyright Eezy Oyj