Kokoonpanija, muovituoteteollisuus
Muovi- ja kemiantuoteteollisuus
Aura
+ 10
Työsuhde
Määräaikainen
Haku päättyy
20.02.2022
Tuotantotyöntekijä ulkoporealtaiden valmistukseen
Yhteyshenkilö
Seija Rahkonen
seija.rahkonen@eezy.fi
+358407632536

Novitek - Suomalainen ulkoporeallas laadusta tinkimättä

Miksi Novitek ulkoporeallas? - Meille suomalaisena ulkoporealtaiden valmistajana tärkeintä on tinkimätön laatu kaikessa tekemisessämme: tekniikassa, materiaaleissa ja palvelussa. Haluamme tarjota unohtumattoman kylpyhetken – kerta toisensa jälkeen, ympäri vuoden ja vuosiksi eteenpäin.

Haemme asiakkaallemme Oy Nordic Spa:lle Saloon reippaita työntekijöitä ulkoporealtaiden valmistuksen  eri työvaiheisiin alkavaan alkuvuoden/kevään tuotannon kasvuun.  

Olet ripeä, oma-aloitteinen ja omaat hyvät tiimityöskentelytaidot. Et pelkää fyysistäkään työtä ja sinulla pysyy työkalut kädessä ja sinulta löytyy sujuva suomen tai englannin kielen taito.  Erityistä koulutusta et tarvitse, mutta halu oppia uutta ja intoa tekemiseen tulee olla. Jokaiseen tehtävään koulutetaan erikseen. Rakennusalan tai tuotannon kokemus on plussaa.

Työ on 2-vuorotyötä, työtä tehdään 40 h/vko. 

Tarjoamme työtä mukavassa ja iloisessa työyhteisössä, jossa työtä tehdään hyvällä meiningillä. Työpaikka sijaitsee Salon keskustassa. Tarjoamme alkuun 6 kk vuokratyösuhteen ja lisäksi tässä tehtävässä on hyvä mahdollisuus vuokratyösuhteen jälkeen vakinaistuvaan työsuhteeseen.

Kiinnostuitko? Olisitko sinä uusi huipputiimimme jäsen? 

Haastattelemme hakijoita jo hakuajan puitteissa ja työt alkaa sopimuksen mukaan - aloittamaan voit päästä jo mahdollisimman pian tai sopimuksen mukaan myöhemmin keväällä -hae siis rohkeasti ja kerro hakemuksessa oma mahdollisuutesi työn aloitukseen.  

Hae paikkaa mahdollisimman pian, me Eezyllä haluamme sinut töihin - klikkaa alta Hae paikkaa, luo käyttäjätili ja kerro aiemmat työkokemuksesi ja liitä myös CV hakemukseesi. Mikäli sinulta löytyy jo käyttäjätili Eezyn sivuilta niin hae paikkaa ja käy päivittämässä tietosi ja CV:si.

Lisätiedot: Seija Rahkonen / 040 763 2536 

Hakuaika päättynyt
Tietosuoja ja käyttöehdot
Copyright Eezy Oyj