Teollisuuspuhdistaja
Siivousala
Kangasala
+ 1
Työsuhde
Toistaiseksi voimassaoleva
Haku päättyy
14.02.2022
TEOLLISUUSPUHDISTAJA
Yhteyshenkilö
Eevi Leinonen
eevi.leinonen@eezy.fi
+358405309353

Etsimme asiakasyrityksellemme TEOLLISUUSPUHDISTAJAA Sahalahteen lihavalmistelaitokseen. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja tarjolla on toistaiseksi voimassaoleva sekä kokoaikainen työsopimus! Hae siis paikkaa jo tänään!

----------

Mitä etsimme:

Etsimme teollisuuspuhdistajaa kokoaikaiseen työhön. Työt ovat maanantaista perjantaihin iltavuorossa klo 15-23. Aiempi kokemus ei ole välttämätöntä, sillä saat tehtävään hyvän perehdytyksen. Työkieli on suomi. Tässä tehtävässä pääset työskentelemään tehdasympäristössä ja huolehtimaan omalta osaltasi turvallisen tuotantoketjun toimimisesta. Pääasiallinen työtehtäväsi on tuotekuljetusvaunujen tiskaus käsin ja koneella, mutta tehtäväkuvaasi voi kuulua myös muut teollisuuspuhdistajan työtehtävät.

----------

Mitä odotamme hakijalta:

  • kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja tunnollista työasennetta
  • valmiutta työskennellä kokoaikaisesti iltavuorossa
  • voimassaolevaa työturvallisuuskorttia ja hygieniapassia (voit kuitenkin hakea paikkaa, vaikka sinulla ei näitä vielä löytyisi)
  • hyvää suomenkielen taitoa

----------

Mitä tarjoamme ja palkka:

Tarjoamme kokoaikaisen ja vakituisen työsuhteen mielenkiintoisissa tehtävissä tehdasympäristössä. Palkkaus TES:in/sopimuksen mukaan.

----------

Miten haet työpaikkaa ja hakuaika:

Me haluamme sinut töihin, joten jätä hakemuksesi ilmoituksen ohessa olevasta hakulinkistä ja tee se heti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana! Täytä hakulomakkeen tiedot ja liitä mukaan ansioluettelosi.

----------

Lisätiedot:

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Eevi Leinonen
HR-konsultti
Eezy Henkilöstöpalvelut
p. 040 530 9353
eevi.leinonen@eezy.fi

www.eezy.fi

Hakuaika päättynyt
Tietosuoja ja käyttöehdot
Copyright Eezy Oyj