Vastaanottovirkailija
Ravitsemispalvelut
Nilsiä
+ 1
Työsuhde
Toistaiseksi voimassaoleva
Haku päättyy
06.02.2022
Vastaanottovirkailija Tahko Spa Hotel
Yhteyshenkilö
Heidi Nokelainen
heidi.nokelainen@eezy.fi
+358509116443

Vastaanottovirkailija Tahko Spa Hotel

Tahko Spa Hotel on Tahkon sydämessä sijaitseva elämyskeskus, joka tarjoaa asiakkailleen korkeatasoisten huoneiden lisäksi monipuolisia liikunta- ja elämyspalveluita.

Nyt etsimmekin Tahko Spa Hotellille uutta VASTAANOTTOVIRKAILIJAA toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen.

*** 

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme sinulle vakituisen työn, jossa työntunteja on tarjolla vähintään 90h/3vko. Tarvittaessa voimme myös neuvotella pienemmistä tuntimääristä, mikäli osa-aikatyö sopii paremmin tämänhetkiseen elämäntilanteeseesi. Työt alkavat sopimuksen mukaan alkuvuodesta 2022 ja tarvittaessa voimme avustaa sinua asunnon ja/tai hygienia- ja anniskelupassin hankkimisessa. 
---

*** 

Mitä toivomme sinulta?

Toivoisimme, että sinulta löytyy alan koulutus tai aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista työtehtävistä. Työtehtäviin kuitenkin perehdytetään, jonka vuoksi työn ainoat kiinteät vaatimukset ovatkin: 

  • Suomen- ja englanninkielen taito
  • Hygienia- ja anniskelupassi 
  • Hyvät vuorovaikutustaidot ja iloinen palveluasenne

Hakijan eduksi katsomme aiemman kokemuksen Hotellinx-varausjärjestelmän käytöstä. 

*** 

Me Eezyllä haluamme juuri sinut!

Mikäli tunnistit itsesi, voit olla etsimämme henkilö. Jätä hakemuksesi sekä ansioluettelosi meille alla olevan HAE PAIKKAA – napin kautta. Hakuaika päättyy 6.2.2022, mutta käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Työsopimus solmitaan työntekijän ja Eezy Henkilöstöpalvelujen välille. Saat meiltä täyden tuen kaikissa työsuhdeasioissa sekä mieltä askarruttavissa kysymyksissä koko työsuhteesi ajan.

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Heidi Nokelainen
heidi.nokelainen@eezy.fi
puh. 050 911 6443

Eezy Oyj:n visiona on olla Suomen merkittävin työelämän uudistaja, joka luo onnistuneita työkokemuksia tarjoamalla henkilöstöpalveluita ja kevytyrittäjyyttä sekä laajan kirjon työelämän asiantuntijapalveluita. Eezy on valtakunnallisesti
paikallinen – yhtiö työllistää vuosittain yli 20 000 ihmistä ja palvelee tuhansia asiakkaita. Yhtiön osake noteerataan Helsingin pörssissä. Ketjuliikevaihto vuonna 2020 oli 280 miljoonaa euroa ja tavoitteena on olla toimialan markkinajohtaja.

Lisätietoja: www.eezy.fi

Hakuaika päättynyt
Tietosuoja ja käyttöehdot
Copyright Eezy Oyj