Hitsaaja
Kone- ja metalliala
Lahti
+ 1
Työsuhde
Määräaikainen
Haku päättyy
16.01.2022
Hitsaaja Keikkaseppä Weckman Oy:lle
Yhteyshenkilö
Waltteri Viittanen
waltteri.viittanen@eezy.fi
+358447880851

Keikkaseppä Weckman Oy

Lähes 40 vuotta metallin alihankintaa, osavalmistusta ja tilaustöitä

Keikkaseppä Weckman Oy lahtelainen tilauskonepaja, joka toteuttaa metalliteollisuuden työt lähes 40 vuoden kokemuksella. Työmme laatu ja ammattitaitomme ovat pitkän kokemuksen tuomaa huipputasoa. Konekantamme taipuu myös vaativien teräsrakenteiden valmistukseen.

Hitsaaja Lahti

Mitä etsimme

Etsimme Keikkaseppä Weckman Oy:lle oma-aloitteista ja ammattitaitoista hitsaajaa pidempään työsuhteeseen. Työtehtävät ovat runko- ja metallirakenteiden valmistamista ja asentamista, sekä osaamisen mukaan muut tehtävät. Työt alkavat Eezyn kautta mutta asiakkaamme on valmis vakinaistamaan osaajan omille kirjoilleen syksyllä.

ODOTAMME HAKIJOILTA

  • aiempaa kokemusta hitsaustyöstä
  • kuvienluku taito
  • hyvää asennetta
  • Valmius asennuskeikoille työmaille

MUUTA

Jos kiinnostuit täytä rohkeasti hakemus osoitteessa www.eezy.fi. Jos taas sinulta jo löytyy meiltä hakemus, soita 03 873 200, niin päivitellään tietojasi. Haastattelemme jo hakijoita hakuajan aikana. Joten älä jää turhaan odottelemaan hakuajan päättymistä, vaan täytä hakemus jo tänään! Muistathan hakemusta tehdessäsi ilmoittaa olevasi tästä paikasta kiinnostunut.

Laita myös somekanavamme seurantaan, sillä uusimmat työpaikkailmoitukset aukeavat sinne kaikkien nähtäväksi. Näppäilemällä 03 873 200 ja soittamalla voit ilmaista meille suoraan kiinnostuksesi uusista auenneista työpaikoista, joihin olet törmännyt somessamme – me huomioimme sinut välittömästi. IG: eezylahti FB: Eezy Lahti

Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä. Lisätietoja: www.eezy.fi

Hakuaika päättynyt
Tietosuoja ja käyttöehdot
Copyright Eezy Oyj