Kunnossapitoasentaja.
Elintarviketeollisuus
Pirkanmaa
+ 1
Työsuhde
Toistaiseksi voimassaoleva
Haku päättyy
17.06.2022
Kunnossapitoasentaja (mekaaninen ja sähkö)
Yhteyshenkilö
Ari Laine
ari.laine@eezy.fi
+358445964500

Kalaneuvos Oy ja muut Hukkasen yrittäjäperheen kala-alan yritykset muodostavat Suomen suurimman kala-alan toimijan. Kalaneuvos Oy sai lähes 30 milj. euron tehdaslaajennuksen valmiiksi v. 2020 tehden Kalaneuvoksen Sastamalan toimipisteestä mm. Pohjoismaiden suurimman kalansavustamon!

Yli 40 vuoden historialla, Kalaneuvos on markkinoiden ostetuin kalabrändi graavi-, kylmäsavu- ja lämminsavutuotteissa. Kehitämme, valmistamme ja markkinoimme korkealaatuisia kalatuotteita kotimaan markkinoille ja vientiin. Raaka-aineiden laadun lisäksi panostamme vahvasti henkilöstömme työhyvinvointiin ja kehittymiseen, tuotekehitykseen sekä tuotantomenetelmien, tilojen ja laitteiden nykyaikaistamiseen. Sastamalan yksikkömme liikevaihto v. 2020 oli n. 78 milj. euroa työllistäen n. 140 henkilöä.

Etsimme Kalaneuvos Oy:lle tuotannon lisääntyessä kunnossapitoasentajaa (mekaaninen ja sähkö) vahvistamaan kasvavaa tiimiämme.

Olet tärkeä lenkki ja resurssi pienessä kunnossapito-organisaatiossamme. Työskentelet pääsääntöisesti työparisi kanssa arkipäivisin aamu- ja iltavuorossa (6-14; 14-22), mutta olet valmis tarvittaessa myös viikonlopputyöskentelyyn. Vastaat työssäsi tuotantoprosessien päivittäisestä käynninvarmistamisesta ja kunnossapidosta sekä ennakkohuoltosuunnitelmien mukaisista huolto- ja asennustehtävistä.

Odotamme, että olet ahkera, oma-aloitteinen ja yhteistyökykyinen, työt loppuun saattava kunnossapidon ammattilainen tai sellaiseksi aikova.

Työ on vuorotyötä ja pitää niin sovittaessa sisällään myös kiertävät päivystysvuorot, joten valmius ja/tai kokemus päivystyksen hoitamisesta on eduksi.

Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen ammatillinen koulutus (mielellään sähkö- tai sähköautomaatioasentaja) tai alan työkokemusta. Ennen kaikkea sinulta löytyy halu tehtaan toiminnan varmistamiselle. Arvostamme monipuolista osaamista kunnossapidon tehtävistä, mielellään elintarvike- tai pakkausteollisuudesta. 

Tehtävässä tarvitset sujuvan suomen kielen suullisen ja kirjallisen taidon sekä työturvakortin. Eduksi katsotaan jokin sähköpätevyystutkinnoista (S1/S2/S3) ja hitsaustaito.

Työsuhde solmitaan suoraan Kalaneuvos Oy:n kanssa. Rekrytointitoimeksiantoa hoitaa ja lisätietoa tarvittaessa antaa Eezy Sastamala (arkisin klo 8-16) p. 0445964500/Ari.

Tietosuoja ja käyttöehdot
Copyright Eezy Oyj