Myyjä
Kaupan ala ja myynti
Oulu
+ 1
Työsuhde
Määräaikainen
Haku päättyy
13.02.2022
Kassatyöntekijä rautakauppaan
Yhteyshenkilö
Sini Setälä
sini.setala@eezy.fi
+358403075300

Hei sinä kaupan alan ja asiakaspalvelutyön osaaja! Nautitko asiakkaiden palvelemisesta ja omaat aiempaa kassakokemusta? Etsitkö uusia työmahdollisuuksia? Jatka lukemista, sillä meillä on tarjolla sinulle loistava työmahdollisuus asiakkaallamme, sillä:

Etsimme K-Rauta Välivainiolle KASSATYÖNTEKIJÄÄ pitkäaikaiseen työsuhteeseen!

Pääset työskentelemään asiakkaamme osaavassa myymälän tiimissä kassatyöntekijänä toimien hyvän asiakaspalvelukokemuksen viimeisenä lukkona. Pääasiallinen työnkuvasi koostuu kassatyöntekijän töistä, minkä lisäksi työ sisältää muita myymälän tehtäviä kuten tuotteiden esillepanoa.

Mitä odotamme:

Odotamme sinulla olevan jo jonkin verran aiempaa kokemusta kassatyöskentelystä tai asiakaspalvelusta. Aiempi kokemus rautakaupassa tai rakennusalalla työskentelystä sekä rakennustuotetuntemus katsotaan eduksesi, muttei ole välttämätöntä. Toivomme sinun omaavan reippaan ja työhön tarttuvan työskentelyotteen sekä asiakaspalveluhenkisen ja palvelualttiin asenteen. Työ vaatii huolellisuutta ja vastuullisuutta.

Mitä tarjoamme:

Työt alkaa helmikuun aikana ja töitä on tarjolla pitkäaikaisesti. Työsuhde alkaa 6 kuukauden määräaikaisuudella Eezyn kautta, minkä jälkeen hyvällä työntekijällä on mahdollisuus vakinaistua suoraan asiakkaamme kirjoille. Työtä on tarjolla noin 30h/vko ja työtä tehdään 2-vuorossa, kaupan aukioloaikojen mukaan. Saat perehdytyksen työhösi.

Miten haet työpaikkaa ja hakuaika: 

Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle. Voit jättää hakemuksen ohessa olevasta hakulinkistä.

Hakuaika päättyy 13.2.2022 klo 23:59.

Lisätiedot ja yhteystiedot: 
Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Sini Setälä
Henkilöstökonsultti
Eezy VMP
040 307 5300
sini.setala@eezy.fi

Hakuaika päättynyt
Tietosuoja ja käyttöehdot
Copyright Eezy Oyj