Keittiötyöntekijä
Ravitsemispalvelut
Haukipudas
+ 3
Työsuhde
Määräaikainen
Haku päättyy
04.02.2022
Kiertävä moniosaaja määräaikaiseen työsuhteeseen
Yhteyshenkilö
Jessi Valikainen
jessi.valikainen@eezy.fi
+358503397859

Haemme asiakasyrityksillemme Haukipudas/Kiiminki alueelle MONIOSAAJAA.

Moniosaajan työkuvaan kuuluu mm. astiahuolto, ruokasalityöskentely, puhtauspalvelutehtävät sekä tilausjärjestelmien tunteminen. Tehtävät ovat vaihtelevia ja työympäristö hyvin viihtyisä. Työskentelet yhdessä osana tiimiä. Työntekijältä toivotaan hyvää fyysistä terveyttä sekä ripeää työotetta ja suomen kielen osaamista. Työt vaihtelevat Haukiputaalla ja Kiimingissä. Eduksesi katsotaan hygieniapassi ja aikaisempi kokemus vastaavista työtehtävistä suurtalouden tai ravintoloiden keittiöissä. Tarvittaessa järjestämme perehdytystä työhön ja osaamisesi tueksi. 

Tarjoamme sinulle määräaikaisen työsuhteen ja laajat ammatilliset verkostot. Moniosaajan työajat sijoittuvat maanantaista perjantaihin klo 7.00-15.00 välille. Edellytämme sinulta aurinkoista ja työhön tarttuvaa otetta erilaisissa työtehtävissä.

Palkkauksessa sovelletaan asiakasyrityksessä käytettävää työehtosopimusta. Työ on määräaikainen koulujen loppumiseen.

**

Me Eezyllä haluamme juuri sinut! 

Jätä hakemuksesi sekä ansioluettelosi meille alla olevan HAE PAIKKAA - napin kautta. Hakuaika päättyy 4.2.2022 mutta käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana

**

Lisätiedot ja yhteystiedot:
Mikäli haluat tiedustella lisää, ole rohkeasti meillepäin yhteydessä.

Jessi Valikainen
HR-konsultti
Eezy Henkilöstöpalvelut
050 339 7859
jessi.valikainen@eezy.fi

Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa, ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä.

Lisätietoja: www.eezy.fi

Hakuaika päättynyt
Tietosuoja ja käyttöehdot
Copyright Eezy Oyj