Kokki
Ravitsemispalvelut
Kuopio
+ 1
Työsuhde
Toistaiseksi voimassaoleva
Haku päättyy
31.01.2022
Kokki Kuopioon
Yhteyshenkilö
Juho Naumanen
juho.naumanen@eezy.fi
+358503518774

Kokiksi Savon sydämeen, Mualiman napaan tai tuttavallisesti Kuopioon!

Asiakasyrityksemme Kuopiossa etsii nyt joukkoonsa kokkia, jonka sydän sykkii keittiön lisäksi myös asiakaspalvelutilanteille.

***

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vauhdikkaan työn, jossa yksikään päivä ei ole samanlainen. Työssä pääset osallistumaan monipuolisesti niin lounaan, a'la carten kuin pitopalvelutilausten valmistamiseen ja suunnitteluun. Ravintola on auki viikon jokaisena päivänä ja työtunteja on tarjolla täydet 112,5h/3vko. Vaikka työskenteletkin keittiön puolella niin toivomme, että siirryt tarvittaessa salin puolella asiakaspalvelutehtäviin.

***

Mitä toivomme sinulta?

Etsimämme henkilö on oma-aloitteinen tiimipelaaja ja omaa hyvän paineensietokyvyn. Iloinen asenne ja halu tehdä töitä ohjaavat toimintaasi. Näiden lisäksi sinulta löytyy alan koulutus sekä aiempaa kokemusta keittiössä työskentelystä. Hygieniapassi ja voimassa oleva salmonellatodistus ovat edellytyksiä työllistymiselle.  

***

Me Eezyllä haluamme juuri sinut!

Mikäli tunnistit itsesi, voit olla etsimämme henkilö. Jätä hakemuksesi sekä ansioluettelosi meille alla olevan HAE PAIKKAA – napin kautta. Hakuaika päättyy 31.01.2022, mutta käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Työt alkavat sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä ja palkkauksessa noudatetaan matkailu- ja ravintola-alan työehtosopimusta. Työsuhde solmitaan työntekijän ja Eezy Henkilöstöpalveluiden välille, mutta sinulla on tulevaisuudessa mahdollisuus työllistyä suoraan asiakasyrityksen palvelukseen.

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Juho Naumanen
050-3518774
juho.naumanen@eezy.fi

Eezy Oyj:n visiona on olla Suomen merkittävin työelämän uudistaja, joka luo onnistuneita työkokemuksia tarjoamalla henkilöstöpalveluita ja kevytyrittäjyyttä sekä laajan kirjon työelämän asiantuntijapalveluita. Eezy on valtakunnallisesti
paikallinen – yhtiö työllistää vuosittain yli 20 000 ihmistä ja palvelee tuhansia asiakkaita. Yhtiön osake noteerataan Helsingin pörssissä. Ketjuliikevaihto vuonna 2020 oli 280 miljoonaa euroa ja tavoitteena on olla toimialan markkinajohtaja.

Lisätietoja: www.eezy.fi

Hakuaika päättynyt
Tietosuoja ja käyttöehdot
Copyright Eezy Oyj