Kokoonpanija, muovituoteteollisuus
Muovi- ja kemiantuoteteollisuus
Pori
Työsuhde
Toistaiseksi voimassaoleva
Haku päättyy
27.01.2022
Kokoonpanotyöntekijä, Karhumuovi Oy
Yhteyshenkilö
Johanna Mäkelä
johanna.makela@eezy.fi
+358403075252

Kokoonpantyöntekijä Karhumuovi Oy:lle

Haemme kokoonpanotyöntekijää asiakasyrityksellemme Karhumuovi Oy:lle. Karhumuovi on porilainen Mikkolassa sijaitseva muovialan yritys, joka on perustettu vuonna 1952. Yritys on erikoistunut pääasiassa muovin ruiskuvaluvalmistukseen, tuotemuotoiluun ja painatukseen. 

Kokoonpanotyöntekijänä työnkuvaasi kuuluu muovituotteiden kokoonpano (pussittaminen, ruuvaaminen, liimaaminen, puristaminen, narujen pätkintä, pujotus ja solminta), pakkaaminen sekä lähetysten valmistelu. Työnkuva vaatii huolellista ja tarkkaa työotetta. Hyvä fyysinen kunto ja kädentaidot ovat tässä työssä eduksi. Edellytämme hakijalta hyvää työmotivaatiota sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Aikaisempi kokemus tuotantotyöstä katsotaan eduksi mutta ei ole vaatimuksena.

Tarjoamme

Työtä on tarjolla 37,5h/vko ma-pe. Työ on päivätyötä. Tarjoamme sinulle työpaikan luotettavassa ja osaavassa työilmapiirissä. Työsuhteessa noudatetaan muovi- ja kemian tuoteteollisuuden työehtosopimusta. Palkkaus pohjautuu työehtosopimukseen, mutta on myös neuvoteltavissa. 

Hakumenettely:

Rekrytointitoimeksianto, työpaikkaa koskevat yhteydenotot Eezyn yhteyshenkilölle. Lähetä hakemuksesi oheisesta linkistä. Liitä hakemukseesi päivitetty CV. 

Hakuaika päättyy 27.1.2022. Valintoja tehdään jo hakuaikana, joten lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian.

Lisätietoja antaa: 

Johanna Mäkelä
Myyntineuvottelija
Eezy 
040 3075252
johanna.makela@eezy.fi

Hakuaika päättynyt
Tietosuoja ja käyttöehdot
Copyright Eezy Oyj