Pitseriatyöntekijä
Ravitsemispalvelut
Kajaani
Työsuhde
Puitesopimus
Haku päättyy
28.02.2022
Kesätyöntekijöitä Kotipizzaan
Yhteyshenkilö
Teemu Seppänen
teemu.seppanen@eezy.fi
+358504666879

Etsimme asiakkaallemme kesätyöntekijöitä Kotipizza-ravintolaan Kajaaniin!

Kotipizza on suomalainen ja Pohjoismaiden suurin pizzaketju. Ketjulla on lähes 300 ravintolaa halki Suomen. Kotipizza tähtää ennen kaikkea herkullisempaan pizzaan, parempaan palveluun ja hyvään mieleen. Kaikki Suomen Kotipizza-ravintolat ovat itsenäisten franchisingyrittäjien johtamia ravintoloita.

Kotipizza on hyvien puolella tekemällä parhaansa huolehtimalla ihmisistä ympärillään. Kotipizza luo tasa-arvoisia ja kannustavia työyhteisöjä, jossa jokaisella työntekijällä on mahdollisuus kehittyä pizzan mestariksi. Kajaanin Kotipizzan yrittäjä arvostaa yhteisöllistä otetta työssään.

Mitä etsimme:

Etsimämme henkilö on innostunut oppimaan uutta sekä valmis työskentelemään laadukkaasti kovankin kiireen keskellä. Aikaisempi kokemus ravintola-alalta katsotaan hakijalle eduksi, mutta sitä ei vaadita. Tässä työssä pärjäät rautaisella asenteella ja halulla kehittyä pizzanpaiston virtuoosiksi!

Tässä työssä pääset oppimaan aitoa käsityöammattia leivontapöydän ääressä. Tehtäviisi kuuluvat mm. asiakaspalvelu, kassatyöskentely, pizzan leipominen ja paistaminen, kotiinkuljetus sekä ravintolan muut tehtävät Kotipizzan brändin standardien mukaan. Saat tehtäviisi laajan perehdytyksen, jotta voit toimia mahdollisimman kokonaisvaltaisesti osana tiimiä.

Odotamme työnhakijoilta:

  • palavaa halua asiakaspalveluun
  • intoa oppia uutta
  • B-ajokorttia
  • hyvää paineensietokykyä
  • valmiutta työskennellä kaikkina aukioloaikoina
  • hygieniapassia
  • suomenkielen taito

Mitä tarjoamme ja palkka:

Työt alkavat touko- kesäkuussa. Työtä on tarjolla kesäksi kokoaikaisena 37,5h/vko ja myös osa-aikatyö mahdollista. Töitä on mahdollisuus jatkaa myös kesän jälkeen!

Palkkaus: Mara TES:n mukaan.

Miten haet työpaikkaa ja hakuaika:

Me haluamme sinut töihin, joten jätä hakemuksesi ilmoituksen ohessa olevasta hakulinkistä ja tee se heti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana! Täytä hakulomakkeen tiedot ja liitä mukaan ansioluettelosi.

Tule mukaan tekemään maailmasta parempi paikka pizza kerrallaan!

Lisätiedot ja yhteystiedot: 
Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Joonas Karjalainen
Eezy Henkilöstöpalvelut
050 471 4662
joonas.karjalainen@eezy.fi

Teemu Seppänen
Eezy Henkilöstöpalvelut
050 466 6879
teemu.seppanen@eezy.fi

Vapaus työhön.

Hakuaika päättynyt
Tietosuoja ja käyttöehdot
Copyright Eezy Oyj