Asiakasneuvoja, puhelinpalvelu
Toimisto-, hallinto ja asiakaspalvelu
Järvenpää
Työsuhde
Toistaiseksi voimassaoleva
Haku päättyy
05.06.2022
Asiakaspalvelufarmaseutti
Yhteyshenkilö
Sini Partanen
sini.partanen@eezy.fi
+358503229979

Woikoski Oy:n asiakaspalvelukeskuksen vahvistukseksi Järvenpäähän haemme

Asiakaspalvelijaa medical-asiakkaillemme

Tehtävässä toimit ensisijaisena kontaktihenkilönä lääkkeellisten tuotteiden asiakkaillemme vaativissa asiakaspalvelutehtävissä niin sähköpostitse kuin puhelimitse. Asiakaskunta koostuu yksityisasiakkaista, sairaaloista ja terveydenhuollon yksiköistä. Työ on monipuolinen kokonaisuus lääkkeellisten kaasujen ja tuotteiden käyttäjäasiakkaiden palvelemista sekä palvelukeskuksemme tiimissä työskentelyä. Työhön kuuluu mm. tilausten ja sopimusten käsittelyä, reseptien käsittelyä ja vastaanottoa puhelimitse, asiakasneuvontaa, tarjousten tekoa sekä yhteistyötä Kelan ja terveydenhuollon ammattilaisten kanssa.

Lääkinnällisen hoidon asiantuntijana osaat kysyä asiakkaan hoidon ja hyvinvoinnin kannalta olennaiset kysymykset ja suositella heille sopivia palveluja ja laiteratkaisuja. Olet merkittävässä roolissa Woikosken asiakastyytyväisyyden kehittämisessä tuomalla asiantuntemuksesi ja vastuullisen asenteesi esille asiakaskohtaamisissa.

Sinulla on farmaseutin koulutus sekä aikaisempaa kokemusta asiakkaiden itsehoitotuotteiden ja -laitteiden käytöstä ja opastuksesta. Kokemus nestehappilaitteiden, lääkehappipullojen sekä happirikastimien käytöstä on eduksi. Olet yksi asiantuntija medical-tiimissä, johon kuuluvat asiakaspalvelun lisäksi myynnin, tekniikan ja tuotteiden asiantuntijat. Työssä tarvitaan ennen kaikkea ratkaisusuuntautunutta ja positiivista, asiakaslähtöistä asennetta sekä paineensietokykyä. Olet hyvä persoona, joka on valmis tarttumaan toimeen ja oppimaan tehokkaasti. Pystyt toimimaan itsenäisesti ja määrätietoisen ripeästi asiakaspalvelukeskuksen asiakkaiden määrittämässä työrytmissä. Medical- ja asiakaspalvelutiimissä pääset myös kehittämään sen toimintaa ja erikoistumaan palveluiden ja tuotteiden syväosaajaksi. Työssä vaaditaan sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.

Työsuhde solmitaan Woikoski Oy:n kanssa vakinaisena. Työaika on 37,5 h/vk, arkisin klo 8-16.

Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikumppani Eezy Sini Partanen numerosta 050 3229 979 tai Woikoskelta asiakaspalvelupäällikkö Meri Lahti numerosta 040 6565 951. Hae tehtävään 5.6.2022 mennessä kertomalla meille motivaatiostasi ja osaamisestasi palkkatoiveineen. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana.

Oy Woikoski Ab on vuonna 1882 perustettu suomalainen perheyritys. Kaasu- ja kemianteollisuuden edelläkävijänä tarjoamme asiakkaillemme kokonaisvaltaisia kaasunjakelun ratkaisuja.

Valmistamme ja toimitamme kaasua, kaasunjakelujärjestelmiä sekä hitsauskoneita useille teollisuuden aloille, esim. metalli- sekä elintarviketeollisuuteen. Lääketehtaana tuotamme myös lääkkeellisiä kaasuja sekä niiden jakelujärjestelmiä. Toimintamme on sertifioitua, noudatamme ISO 9001-laatujärjestelmää.

Hakuaika päättynyt
Tietosuoja ja käyttöehdot
Copyright Eezy Oyj