AC-tarjoilija
Ravitsemispalvelut
Lahti
+ 1
Työsuhde
Toistaiseksi voimassaoleva
Haku päättyy
25.05.2022
Tarjoilija, Viikinkiravintola Harald Lahti
Yhteyshenkilö
Johanna Salmi
johanna.salmi@eezy.fi

Viikinkiravintola Harald

Viikinkiravintola Harald tarjoaa uniikin elämyksen aivan kaupungin ytimessä. Keskeltä keskustan vilinää pääsee astumaan sisään viikinkikylään ja nauttimaan maittavista tarjoiluista, sekä ainutlaatuisesta tunnelmasta. (https://www.ravintolaharald.fi/lahti/)

Olipa kyseessä lounas, illallinen, perhejuhla, yritystilaisuus tai mitkä tahansa pidot, Haraldin ovet ovat avoinna.

Lahden lisäksi ravintolat sijaitsevat Espoossa, Oulussa, Turussa, Tampereella, Helsingissä, Kuopiossa ja Jyväskylässä. Viikinki Haraldin Kylissä tarjotaan runsaita annoksia pohjoisten metsien, vesien, ilman ja maan parhaista antimista. Hyväntahtoisella huumorilla maustettu palvelu ja Patavahtien loihtimat herkut uniikissa ilmapiirissä muodostavat ravintolakäynnistä elämyksellisen kokemuksen.

Mitä etsimme

Haemme nyt Lahteen tarjoilijaa iloisten viikinkien joukkoon! Etsimämme henkilö on työtä pelkäämätön ja heittäytyvän asenteen omaava, aikaisempi kokemus a´la carte tarjoilijan tehtävistä katsotaan eduksi. 

Vaatimukset

Hakijoilta toivomme aiempaa työkokemusta ravintola-alalta, asiakaspalvelutaustaa sekä hygieniapassia. Anniskelupassi katsotaan eduksi. Sinulla pitäisi olla myös reipas ja iloinen asenne ja olet valmis heittäytymään viikinkiteemaan.

Tarjoamme sinulle

Harald tarjoaa työntekijöilleen rennon työskentelyilmapiirin ja mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoaan. 

Harald järjestää henkilökunnalle koulutuksia tarpeen mukaan. Henkilöstöetuina työntekijä saa mm. ravintolaedut toimipaikoissa, työterveyshuollon, kulttuuri- ja liikuntaetuja e-passilla.

Haraldissa uskotaan yhdessä tekemiseen ja päälliköiden tärkeimpiä tehtäviä on auttaa henkilökuntaa onnistumaan työssään Haraldin periaatteita noudattaen.

Töitä olisi tarjolla 80h / 3 vko. 
Työ alkaa heinäkuun alussa. 

Me haluamme sinut töihin, mikäli kiinnostuit ja haluaisit viikinkien iloiseen joukkoon, jätä hakemuksesi alla olevasta hakulinkistä. Paikka täytetään heti sopivan työntekijän löydyttyä, joten ethän aikaile hakemuksesi kanssa. 

 

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Johanna Salmi
Asiakkuuspäällikkö
Eezy Henkilöstöpalvelut
050 4317819
johanna.salmi@eezy.fi

www.eezy.fi


Eezy - Onnistuneita työkokemuksia

Tietosuoja ja käyttöehdot
Copyright Eezy Oyj