Ravintolapäällikkö
Ravitsemispalvelut
Jyväskylä
+ 1
Työsuhde
Toistaiseksi voimassaoleva
Haku päättyy
29.05.2022
Ravintolapäällikkö, JYP Jyväskylä Oy
Yhteyshenkilö
Mirka Raulo
mirka.raulo@eezy.fi
+358505056976

Ravintolapäällikkö, JYP Jyväskylä Oy

Kun urheilu ei ole vain viihdettä, vaan elämäntapa. Tämä tarjous on mahdollisuus sinulle, jolla bisnes on verissä ja JYP sydämessä. Tarjolla on ainutlaatuinen näköalapaikka, jossa pääset yhdistämään intohimosi urheiluun ja ravintola-alaan. Oletko sinä valmis ottamaan haasteen vastaan; haaste luoda asiakkaille ei pelkästään kokemuksia, vaan elämyksiä. JYP kutsuu, vastaatko sinä?

***

JYPin ravintolapäällikkönä vastaat areenan ravintolan ja vip-tilojen liiketoiminnan pyörittämisestä. Ketjuusi kuuluu niin Hurrikaaniravintolan kuin vip-tilojen ja aitioidenkin johtaminen. Olet luonteeltasi innovatiivinen kehittäjä, jolla pysyy paineesta huolimatta kiekko lavassa tilanteessa kuin tilanteessa. Toimit tiimisi kapteenina ja ohjaat heitä kokemuksen tuoman varmuuden avulla työympäristössä, jossa urheilunhuuma on läsnä kaikessa tekemisessä. Myyt ja markkinoit areenan toimintaa raikkaalla ja ammattimaisella otteella. Asiakkaat ovat kuin osa joukkuettasi, jota varten haluat onnistua tiukassakin tilanteessa.

***

Haku on nyt käynnissä ja kauden aloituksesi on elokuussa. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja sinun tulee jättää CV:n lisäksi palkkatoive, joten ota tilanne haltuun ja suuntaa hakemusta kohti. Näissä piireissä menestyt vain menemällä täysillä päätyyn.

Jätä hakemuksesi alla olevan HAE PAIKKAA – napin kautta. Hakuaika päättyy 29.5.2022, mutta käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydettyä.

***

JYP Jyväskylä Oy:n kumppanina Eezy Henkilöstöpalvelut hoitaa rekrytointiprosessin kokonaisuudessaan ja lisätietoja hakuprosessiin liittyen antaa:

 

Mirka Raulo
Eezy Henkilöstöpalvelut Oy
asiakkuuspäällikkö

0505056976
mirka.raulo@eezy.fi

Jyp Jyväskylä Oy:n organisaation puolesta lisätietoja antaa:

Risto Korpela
JYP Jyväskylä Oy
toimitusjohtaja


040 7593770
risto.korpela@jypliiga.fi

Hakuaika päättynyt
Tietosuoja ja käyttöehdot
Copyright Eezy Oyj