Vuoropäällikkö
Ravitsemispalvelut
Järvenpää
+ 3
Työsuhde
Toistaiseksi voimassaoleva
Haku päättyy
30.11.2022
Kahvilan asiakaspalveluvastaava
Yhteyshenkilö
Sini Partanen
sini.partanen@eezy.fi
+358503229979

KAHVILAN ASIAKASPALVELUVASTAAVA

Haluatko tulla mukaan viemään lottaperinnettä uuteen aikaan ja uusille sukupolville? Haluatko olla tärkeä osa toimeliasta ja energistä tiimiä ja työskennellä kauniissa kulttuurimaisemassa Tuusulan Rantatien varrella, upeassa Lottamuseossa? Museokahvila Lottakanttiini tunnetaan monipuolisesta tuotevalikoimasta, ystävällisestä henkilökunnasta ja nostalgisesta tunnelmasta. Lottakanttiinin koekeittiössä tutkitaan 1900-luvun reseptejä, joista parhaimmat jalostetaan perinteitä kunnioittaen Lottakanttiinin tuotteiksi.

Asiakaspalveluvastaavana Museokahvila Lottakanttiinissa pääset työskentelemään vastuullisissa tehtävissä ja toimimaan suunnannäyttäjänä muulle henkilökunnalle. Työtehtävä pitää sisällään vuoropäällikkön työtehtäviä kuten vuorolistojen suunnittelua, kuormien tarkastusta ja purkamista, omavalvontaa, asiakaspalvelua sekä herkullisten lounasruokien ja kahvilatuotteiden valmistusta. Osallistut kaikkeen päivittäiseen tekemiseen omalla esimerkilläsi. Kahvila on auki ti-su klo 10-17, kesäaikoina kesäkuusta elokuuhun ma-su klo 10-20. Työ on vakituinen ja kokoaikainen.

Odotamme sinulta positiivista asennetta, hyviä tiimityöskentelytaitoja sekä aikaisempaa kokemusta esihenkilötehtävistä. Toivomme sinulta löytyvän aikaisempaa taustaa kahvila- tai ravintola-alalta ja isona etuna katsomme osaamisen vuorosuunnittelusta sekä maran tessin tuntemuksen.

Palkkaus tehtävässä riippuu aikaisemmasta osaamisesta ja kokemuksesta.

Eezy Henkilöstöpalvelut toimii yhteistyökumppanina rekrytoinnissa, mutta työsuhde tullaan solmimaan suoraan Museokahvila Lottakanttiinin kanssa. Me Eezyllä haluamme juuri sinut töihin, joten haethan paikkaa Eezyn sivujen kautta tai lähetä hakemus suoraan osoitteeseen sini.partanen@eezy.fi. Hakuaika tehtävään päättyy 30.11.2022 ja työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Sini Partanen
HR-koordinaattori
Eezy Henkilöstöpalvelut
sini.partanen@eezy.fi
p. 050 322 9979

Lotta Svärd Säätiö on vuosina 1921–19­44 toimineen lottajärjestön perillinen. Olemme olleet yhteiskuntavastuun suunnannäyttäjä jo sata vuotta. Jatkamme lottien säätiölle antamaa yhteiskuntavastuutyötä. Tehtäviämme ovat huolto- ja avustustyö, naisten kriisitilanteisiin kouluttamiseen osallistuminen sekä lottaperinteen ylläpito ammatillisella museo- ja näyttelytoiminnalla.

Tietosuoja ja käyttöehdot
Copyright Eezy Oyj