Sähköasentaja
Sähkö- ja elektroniikka-ala
Etelä-Pohjanmaa
+ 1
Työsuhde
Toistaiseksi voimassaoleva
Haku päättyy
02.10.2022
Käynnissäpitäjä
Yhteyshenkilö
Jussi Vattuaho
jussi.vattuaho@eezy.fi
+358505362080

width=471

Käynnissäpitäjä

Etsimme arvostetulle asiakkaallemme, Seinäjoen Voima Oy:lle, automaatio- ja sähköalan ammattilaista vakituiseen työsuhteeseen Seinäjoelle. Tehtävään valittava tekijä pääsee työskentelemään mukavassa porukassa ja nykyaikaisessa energiantuotantoympäristössä. Seinäjoen Voima on osa EPV Energia Oy-konsernia ja on merkittävä paikallinen sähkö- ja lämpöenergian tuottaja. Tuotantoyksikkömme sijaitsevat Kyrkösjärven rannalla. Rekrytointi suoritetaan yhteistyössä Eezy Henkilöstöpalveluiden kanssa.

----------

Mitä etsimme:

Olet automaatioalan ammattilainen ja sinulta löytyy kokemusta tai ymmärrystä alalta. Tehtävässä toimit laaja-alaisissa tehtävissä prosessikenttälaitteiden ja ohjausjärjestelmien parissa. Työ koostuu laitteiden automaatio- ja sähkökunnossapidosta, sekä uudislaiteasennuksesta ja asetusten hallinnasta. Sinulta vaaditaan oma-aloitteisuutta sekä hyviä ongelmanratkaisutaitoja. Työssä kohtaat hetkiä, jolloin sinulta edellytetään kykyä keskittyä haasteiden edessä. Työaikasi sijoittuu päiväsaikaan, mutta tarvittaessa pystyt joustamaan. Omaat asiantuntijamaisen otteen työhön etkä pelkää tarttua työkaluihin. 

----------

Mitä tarjoamme ja palkka:

- Vakituisen työsuhteen vakaalla toimialalla

- Kattavan perehdytyksen ja tiimin tuen

- Kilpailukykyisen palkkauksen

- Mahdollisuuden kehittyä oman alan tehtävissä energiantuotannon edelläkävijän kanssa

----------

Miten haet työpaikkaa ja hakuaika:

Me haluamme sinut töihin, joten jätä hakemuksesi ilmoituksen ohessa olevasta hakulinkistä ja tee se heti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana! Täytä hakulomakkeen tiedot ja liitä mukaan ansioluettelosi.

Hakuaika päättyy 2.10.2022

----------

Lisätiedot:

Mikäli haluat tiedustella lisää tehtävästä, kysymyksiin vastaa käynnissäpitomestari Samppa Rantakari (050 442 2507) ma-ke klo 12-15

Muina aikoina tiedustelut Eezyn yhteyshenkilölle:

Jussi Vattuaho
Henkilöstökonsultti
Eezy Henkilöstöpalvelut
050 536 2080
jussi.vattuaho@eezy.fi

www.eezy.fi

Tietosuoja ja käyttöehdot
Copyright Eezy Oyj