Tuotantotyöntekijä
Kone- ja metalliala
Etelä-Pohjanmaa
+ 1
Työsuhde
Määräaikainen
Haku päättyy
26.02.2023
Sesonkityöntekijöitä, teollisuus23
Yhteyshenkilö
Jussi Vattuaho
jussi.vattuaho@eezy.fi
+358505362080

/

Etsimme tuotantotyöntekijöitä Piristeelille, Kauhavalle

Piristeel Oy on Suomen johtava sadevesijärjestelmien, tikkaiden ja kattoturvatuotteiden valmistaja. Tuotteemme tunnet Pisko-tuotemerkistä.

Tänä päivänä Piristeel Oy työllistää noin 100 henkilöä ja uusi moderni kattoturvatehdas on kooltaan 18 000 neliömetriä. Liikevaihto vuonna 2021 oli 29,1 m€.

Piristeel on osa Ruukki Constructionia.

Haemme nyt ensi kesään / syksyyn määräaikaisiin työsuhteisiin  

SESONKITYÖNTEKIJÖITÄ ERI TUOTANTO-OSASTOILLE 

Tehtäviin valittavat henkilöt tulevat toimimaan ohutlevytuotteiden valmistusosastolla särmäys- ja prässäystöissä, jauhemaalaamossa maalattavien tuotteiden ripustajina ja pakkaajina sekä lähettämössä varastotyöntekijöinä. Työt ovat määräaikaisia, kestoltaan 3-6 kuukautta.

Haemme tehtäviin motivoituneita ja oma-aloitteisia työntekijöitä, joille laatu ja työn tuottavuus ovat tärkeitä arvoja. Aikaisempi työkokemus/koulutus metalli-, jauhemaalaamo- tai varastoalalta katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä.

Tarjoamme mielenkiintoisia sesonkitöitä vastuullisen asiakasyrityksemme palveluksessa. Piristeel antaa kattavan perehdytyksen yrityksen toimintamalleihin ja työtehtävien hoitamiseen laadukkaasti. Tarjoamme kannustavan työilmapiirin sekä mahdollisuuden jatkossa työllistyä yrityksen palvelukseen. 

Rekrytointi suoritetaan yhteistyössä Eezy Henkilöstöpalveluiden kanssa, mutta hakemukset sekä yhteydenotot käsittelee Eezy Henkilöstöpalvelut työkuormituksen pienentämiseksi.

Haku on voimassa 26.2.2023 saakka, mutta käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten jätä heti hakemuksesi oheisesta hakulinkistä!

Lisätiedot ja yhteystiedot:

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Jussi Vattuaho
HR-konsultti
Eezy Henkilöstöpalvelut
050 536 2080
jussi.vattuaho@eezy.fi

www.eezy.fi

Tietosuoja ja käyttöehdot
Copyright Eezy Oyj