Myyntineuvottelija
ICT
Uusimaa
Työsuhde
Määräaikainen
Haku päättyy
11.06.2023
Myyjiä Helsingin ja Vantaan alueelle - Valoo
Yhteyshenkilö
Eemil Välimäki
eemil.valimaki@eezy.fi
+358503475325

Valonnopeudella kasvava Valoo on valokuitumarkkinoiden raikkain ja rohkein toimija. Tuomme laadukkaat, kestävät ja nopeat valokuituyhteydet mahdollisimman monen suomalaisen ulottuville. Valoo on yksinkertainen paketti, jossa asiakkaamme saa yhdellä sopimuksella sekä fyysisen valokuituliittymän että laajakaistan. Olemme tutkitusti (Kauppalehti 13.9.2022) markkinoiden edullisin valokuitutoimittaja.

Myyjiä Helsingin ja Vantaan alueelle

Etsimme asiakkaallemme myyjiä Helsingin ja Vantaan alueille. Myyjänä päätehtäväsi on asiakkaiden kontaktoiminen informatiivisella otteella, tietoliikenneyhteystarpeiden kartoitus yhdessä heidän kanssaan sekä Valoon liittymien myynti. Työssä kohtaat asiakkaita pääosin heidän kotonaan, mutta myös puhelimen välityksellä. Pääset osaksi ammattitaitoista tiimiä, jonka sydäntä lähellä ovat niin huikea asiakaskokemus kuin aidot kohtaamisetkin.

Myyjänä olet keskeisessä roolissa Valoon ilosanoman jalkauttamisessa sekä erinomaisen asiakaskokemuksen tuottamisessa. Kohtaat asiakkaita silloin kun he ovat kotona, joten työ on ilta- ja viikonloppupainotteista ja soveltuu siten erinomaisesti esimerkiksi opintojen oheen.


Arvostamme hakijassa

Etsimämme henkilö kontaktoi asiakkaita rennolla ja positiivisella otteella tavoitteenaan mieleenpainuva asiakaskokemus. Suhtaudut myyntiin tavoitteellisesti, mutta kuitenkin asiakasta kuunnellen. Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta hyviä sosiaalisia taitoja sekä rohkeutta kohdata asiakkaita niin kasvotusten kuin puhelimessakin. Sinusta huokuu aito kiinnostus asiakasta kohtaan, osaat kommunikoida luontevasti ja sinulla on halu kehittyä myynnin ammattilaiseksi. Toivomme, että sinulla on käytössäsi auto.


Tarjoamme sinulle

Tarjoamme töitä 37,5h/vko, mutta voit halutessasi tehdä työtä myös osa-aikaisesti, kuitenkin minimissään 20h/vko. Kesällä toivomme, että pystyisit tekemään töitä kokoaikaisesti.

Valoolla on yhdessä tekemisen meininki ja aidosti joustava työ. Aloittaessasi työt saat kattavan perehdytyksen ja myyntialueen vastaavan sekä tiimin tuki on aina apunasi. Työssä tarvittavat työvälineet saat yrityksen puolesta. Työskentelet pääasiallisesti valmiiksi kartoitetuilla myyntialueilla sekä joustavasti omasta kodistasi käsin.

Palkkaus toteutuu erittäin kannustavan pohja (13,29€/tunti) + provisio mallin mukaan, eikä mallissa ole palkkakattoa.


Kiinnostuitko? Hienoa! Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten hae mukaan nopeasti! Paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä, joten nopea aloitus työssä on mahdollinen!


Mikäli sinulle heräsi kysymyksiä tehtävään liittyen ole yhteydessä meihin!

Eemil Välimäki
HR-konsultti
050 347 5325
eemil.valimaki@eezy.fi

Saara Rouvinen
HR-konsultti
050 449 9538
saara.rouvinen@eezy.fi

www.eezy.fi

Tietosuoja ja käyttöehdot
Copyright Eezy Oyj