Myyntineuvottelija
ICT
Riihimäki
Työsuhde
Toistaiseksi voimassaoleva
Haku päättyy
19.06.2023
Myyntineuvottelija kesätöihin Valoo
Yhteyshenkilö
Anni Tuomi
anni.tuomi@eezy.fi
+358403075706

Myyntineuvottelija Riihimäkeen

Oletko opiskelija vielä vailla kesätyötä? Tai kenties myyntitykki, joka etsii uusia kasvun mahdollisuuksia? Etsimme nyt myyntihenkisiä tekijöitä määräaikaiseen työsuhteeseen touko-syyskuun ajalle.

Valonnopeudella kasvava Valoo on valokuitumarkkinoiden raikkain ja rohkein toimija. Tuomme laadukkaat, kestävät ja nopeat valokuituyhteydet mahdollisimman monen suomalaisen ulottuville. Valoo on yksinkertainen paketti, jossa asiakkaamme saa yhdellä sopimuksella sekä fyysisen valokuituliittymän että laajakaistan. Olemme tutkitusti (Kauppalehti 13.9.2022) markkinoiden edullisin valokuitutoimittaja.

Myyntineuvottelijana päätehtäväsi on asiakkaiden kontaktoiminen informatiivisella otteella, tietoliikenneyhteystarpeiden kartoitus yhdessä heidän kanssaan sekä Valoon liittymien myynti.

Työssä kohtaat asiakkaita pääosin heidän kotonaan, mutta myös puhelimen välityksellä. Pääset osaksi ammattitaitoista tiimiä, jonka sydäntä lähellä ovat niin huikea asiakaskokemus kuin aidot kohtaamisetkin.

Myyntineuvottelijanamme olet keskeisessä roolissa Valoon ilosanoman jalkauttamisessa sekä priiman asiakaskokemuksen tuottamisessa. Kohtaat asiakkaitamme silloin kun he ovat kotona, joten työ on ilta- ja viikonloppupainotteista ja soveltuu siten erinomaisesti esimerkiksi opintojen oheen. Toivomme, että sinulla on käytössäsi auto.


Odotamme sinulta:

Etsimämme henkilö kontaktoi asiakkaita rennolla ja positiivisella otteella tavoitteenaan mieleenpainuva asiakaskokemus. Suhtaudut myyntiin tavoitteellisesti, mutta kuitenkin asiakasta kuunnellen. Tärkeää on, että omaat hyvän tilannetajun ja pystyt reagoimaan nopeastikin muuttuviin tilanteisiin.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta hyviä ja sosiaalisia taitoja sekä rohkeutta kohdata asiakkaita sekä kasvotusten että puhelimitse.

Sinusta huokuu aito kiinnostus asiakasta kohtaan, osaat kommunikoida luontevasti ja sinulla on halu kehittyä myynnin ammattilaiseksi.


Tarjoamme sinulle:

Valoolla on yhdessä tekemisen meininki ja aidosti joustava työ. Alkuun saat hyvän perehdytyksen ja myyntialueen vastaavan sekä tiimin tuki on aina apunasi. Työssä tarvittavat työvälineet saat yrityksen puolesta. Työskentelet pääasiallisesti valmiiksi kartoitetuilla myyntialueilla sekä joustavasti omasta kodistasi käsin.

Kuitumyyjän pohjapalkka on 13,29 €/h, lisäksi tehtävässä on reilu ja kannustava provisiomalli heti ensimmäisestä kaupasta alkaen ilman palkkakattoa. 

Kiinnostuitko? Hienoa! Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten hae mukaan nopeasti! Paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä, joten nopea aloitus työssä on mahdollinen!

Lisätietoja:

Anni Tuomi

HR-koordinaattori

anni.tuomi@eezy.fi

0403075706

Tietosuoja ja käyttöehdot
Copyright Eezy Oyj