Myyntineuvottelija
ICT
Järvenpää
+ 1
Työsuhde
Toistaiseksi voimassaoleva
Haku päättyy
16.04.2024
Myyntineuvottelija - Valoo
Yhteyshenkilö
Minttu Naumanen
minttu.naumanen@eezy.fi
+358403075708

Valonnopeudella kasvava Valoo on valokuitumarkkinoiden raikkain ja rohkein toimija. Tuomme laadukkaat, kestävät ja nopeat valokuituyhteydet mahdollisimman monen suomalaisen ulottuville. Valoo on yksinkertainen paketti, jossa asiakkaamme saa yhdellä sopimuksella sekä fyysisen valokuituliittymän että laajakaistan. Olemme tutkitusti (Kauppalehti 13.9.2022) markkinoiden edullisin valokuitutoimittaja.

Oletko myyntitykki, joka etsii uusia kasvun mahdollisuuksia? Tai kenties myynnistä kiinnostunut alan vaihtaja? Etsimme nyt myyntihenkisiä tekijöitä toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen.

Myyntineuvottelijana päätehtäväsi on asiakkaiden kontaktoiminen informatiivisella otteella, tietoliikenneyhteystarpeiden kartoitus yhdessä heidän kanssaan sekä Valoon liittymien myynti.

Työssä kohtaat asiakkaita pääosin heidän kotonaan, mutta myös puhelimen välityksellä. Pääset osaksi ammattitaitoista tiimiä, jonka sydäntä lähellä ovat niin huikea asiakaskokemus kuin aidot kohtaamisetkin.

Myyntineuvottelijanamme olet keskeisessä roolissa Valoon ilosanoman jalkauttamisessa sekä priiman asiakaskokemuksen tuottamisessa. Kohtaat asiakkaitamme silloin kun he ovat kotona, joten työ on ilta- ja viikonloppupainotteista ja soveltuu siten erinomaisesti esimerkiksi opintojen oheen. Toivomme, että sinulla on käytössäsi auto.

Odotamme sinulta

Etsimämme henkilö kontaktoi asiakkaita rennolla ja positiivisella otteella tavoitteenaan mieleenpainuva asiakaskokemus. Suhtaudut myyntiin tavoitteellisesti, mutta kuitenkin asiakasta kuunnellen. Tärkeää on, että omaat hyvän tilannetajun ja pystyt reagoimaan nopeastikin muuttuviin tilanteisiin.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta hyviä ja sosiaalisia taitoja sekä rohkeutta kohdata asiakkaita sekä kasvotusten että puhelimitse.

Sinusta huokuu aito kiinnostus asiakasta kohtaan, osaat kommunikoida luontevasti ja sinulla on halu kehittyä myynnin ammattilaiseksi.

Tarjoamme sinulle

Valoolla on yhdessä tekemisen meininki ja aidosti joustava työ. Alkuun saat hyvän perehdytyksen ja myyntialueen vastaavan sekä tiimin tuki on aina apunasi. Työssä tarvittavat työvälineet saat yrityksen puolesta. Työskentelet pääasiallisesti valmiiksi kartoitetuilla myyntialueilla sekä joustavasti omasta kodistasi käsin.

Kuitumyyjän pohjapalkka on 13,29 €/h, lisäksi tehtävässä on reilu ja kannustava provisiomalli heti ensimmäisestä kaupasta alkaen ilman palkkakattoa. Työllistyt Eezyn kirjoille ja sinulla on käytössäsi Eezyn työterveyspalvelut ja työsuhde-edut.

Me Valoolla rakennamme tulevaisuuden Suomea. Missiomme on taata kaikkialle Suomeen yhdenvertaiset mahdollisuudet erinomaisiin nettiyhteyksiin. Lue lisää: www.valoo.fi

Lisätiedot ja hakeminen

Kiinnostuitko? Hienoa! Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten hae mukaan nopeasti! Paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä, joten nopea aloitus työssä on mahdollinen! Hae paikkaa ohessa olevasta linkistä tai lähettämällä hakemuksesi ansioluetteloineen osoitteeseen minttu.naumanen@eezy.fi

Lisätiedot

Minttu Naumanen
HR-koordinaattori
Eezy Henkilöstöpalvelut Oy 
040 3075708
minttu.naumanen@eezy.fi

Tietosuoja ja käyttöehdot
Copyright Eezy Oyj