Myyntineuvottelija
ICT
Kotka
Työsuhde
Toistaiseksi voimassaoleva
Haku päättyy
30.09.2023
Myyntineuvottelija Kotkaan - Valoo
Yhteyshenkilö
Anna Tammelin
anna.tammelin@eezy.fi
+358442400986

Myyntineuvottelija Kotkaan

Olisiko tässä sinulle mahdollisuus saada onnistunut työkokemus? Voit olla joko alan ammattilainen tai jonkin verran kokemusta omaava reipas myyntihenkinen työntekijä! Jos kiinnostuit niin jatkahan lukemista!

Valonnopeudella kasvava Valoo on valokuitumarkkinoiden raikkain ja rohkein toimija. Tuomme laadukkaat, kestävät ja nopeat valokuituyhteydet mahdollisimman monen suomalaisen ulottuville. Valoo on yksinkertainen paketti, jossa asiakkaamme saa yhdellä sopimuksella sekä fyysisen valokuituliittymän että laajakaistan. Olemme tutkitusti (Kauppalehti 13.9.2022) markkinoiden edullisin valokuitutoimittaja. 

Me Valoolla rakennamme tulevaisuuden Suomea. Missiomme on taata kaikkialle Suomeen yhdenvertaiset mahdollisuudet erinomaisiin nettiyhteyksiin. Lue lisää: www.valoo.fi

Myyntineuvottelijana päätehtäväsi on asiakkaiden kontaktointi informatiivisella otteella, tietoliikenneyhteystarpeiden kartoitus yhdessä heidän kanssaan sekä Valoon liittymien myynti. Työssä kohtaat asiakkaita pääosin heidän kotonaan, mutta myös puhelimen välityksellä. Tapaat asiakkaitamme silloin kun he ovat kotona, joten työ on ilta- ja viikonloppupainotteista ja soveltuu siten erinomaisesti esimerkiksi opintojen oheen. Toivomme, että sinulla on käytössäsi auto.

Myyntineuvottelijanamme olet keskeisessä roolissa Valoon ilosanoman jalkauttamisessa sekä priiman asiakaskokemuksen tuottamisessa. Pääset osaksi ammattitaitoista tiimiä, jonka sydäntä lähellä ovat niin huikea asiakaskokemus kuin aidot kohtaamisetkin.

Mitä odotamme sinulta?

- Hyviä sosiaalisia taitoja sekä rohkeutta kohdata asiakkaat rennolla ja postiivisella otteella

- Omaat hyvän tilannetajun ja pystyt reagoimaan muuttuviin tilanteisiin

- Myyntihenkisyyttä!

- Suhtaudut myyntiin tavoitteellisesti asiakasta kuunnellen sekä haluat kehittyä myynnin ammattilaiseksi

Palkka

Pohjapalkka on 13,29e/h, lisäksi tehtävässä on reilu ja kannustava provisio malli heti ensimmäisestä kaupasta alkaen

Valoolla on yhdessä tekemisen meininki ja aidosti joustava työ. Alkuun saat hyvän perehdytyksen ja myyntialueen vastaavan sekä tiimin tuki on aina apunasi. Työssä tarvittavat työvälineet saat yrityksen puolesta. Työskentelet pääasiallisesti valmiiksi kartoitetuilla myyntialueilla sekä joustavasti omasta kodistasi käsin.

Miten haet työpaikkaa: 

Me Eezyllä haluamme sinut töihin, jätä hakemuksesi ohessa olevasta hakulinkistä.
Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle. 

Haastattelemme ja teemme valintoja jo hakuaikana joten jätä hakemuksesi pian!


---------- 

Tiedustele rohkeasti lisää:

Eezy Henkilöstöpalvelut
Tiinaliisa Oy
044 2400 986 / arkisin 8-16
anna.tammelin@eezy.fi
Keskuskatu 13
48100 Kotka

www.eezy.fi

Tietosuoja ja käyttöehdot
Copyright Eezy Oyj