Elintarviketyöntekijä
Elintarviketeollisuus
Säkylä
+ 1
Työsuhde
Määräaikainen
Haku päättyy
15.05.2024
Satokausityöntekijöitä
Yhteyshenkilö
Jaana Heikkilä
jaana.heikkila@eezy.fi
+358440561333

Etsimme nyt satokausityöntekijöitä Apetitin pakastetehtaalle Säkylään!

Tässä tehtävässä pääset työskentelemään joko monipuolisiin satokausityöntekijän tehtäviin tai muihin pakkaamon työtehtäviin ruokapakaste- tai vihannespakastetehtaalla satokauden ajaksi.

Satokausityöntekijän tehtäviin kuuluvat:

  • trukilla ajo/ tuotteiden varastointi
  • tuotteiden vastaanotto, laadunvalvonta ja pakkaus
  • tuotteiden punnitseminen ja kirjaus järjestelmään sekä merkintä
  • linjojen peseminen
  • prosessinhoitajan tehtävät

Työtehtävät ja työaika vaihtelevat tehtävään valittavan henkilön osaamisen ja tehtävän mukaan. Työ edellyttää valmiutta 3-vuorotyöhön.

Toivomme sinulta oma-aloitteista ja vastuullista asennetta työtehtäviin, hyviä tiimityötaitoja, sekä kykyä ja halua uuden oppimiseen. Katsomme myös eduksi voimassa olevan hygieniapassin. Tehtävään työllistyminen edellyttää vähintään 18 vuoden ikää. 

Tarjoamme sinulle määräaikaisen työsuhteen noin 6-8 kuukauden ajalle kesä-heinäkuusta 2024 alkaen. Tehtävässä pääset mielenkiintoisen työn pariin, sekä osaksi innostunutta ja ammattitaitoista työyhteisöä. 

Kiinnostuitko? Me Eezyllä haluamme sinut töihin, joten jätä hakemuksesi ohessa olevasta hakulinkistä.
Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle.

Lisätiedot:

Rekrytointia hoitaa ja tiedusteluihin vastaa Eezy Huittinen. Työsuhde solmitaan suoraan Apetitin kanssa. Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä!

Eezy Huittinen
p. 0440561333 
huittinen.eezy@eezy.fi

Apetit on suomalainen elintarvikeyhtiö, jolla on vahva integraatio kotimaiseen alkutuotantoon. Perustamme toimintamme ainutlaatuiseen ja kestävään arvoketjuun: luomme kasviksista hyvinvointia tarjoamalla maistuvia ja arkea helpottavia ruokaratkaisuja ja jalostamme rypsistä laadukkaita kasviöljyjä sekä rypsipuristeita rehuraaka-aineeksi. Apetit Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsingissä. Konsernin liikevaihto vuonna 2022 oli 182 miljoonaa euroa.

Tietosuoja ja käyttöehdot
Copyright Eezy Oyj