Autonasentaja
Autoala
Uusimaa
Työsuhde
Määräaikainen
Haku päättyy
21.06.2024
Automekaanikkoja pääkaupunkiseudulle
Yhteyshenkilö
Jouni Vainio
jouni.vainio@eezy.fi
+358401206577

Mekonomen on Pohjoismaiden johtava autokorjaamo-, varaosa- ja tarvikeketju, johon kuuluu yli 200 varaosamyymälää ja yli 1000 autokorjaamoa. Mekonomen on osa ruotsalaista pörssiyhtiö MEKO AB:ta, joka toimii Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Puolassa, Virossa, Latviassa ja Liettuassa. Suomessa toiminta käynnistyi loppuvuodesta 2010 ja toimii Suomessa jo yli 70 paikkakunnalla sekä Ahvenanmaalla. 

Etsitkö töitä autoalan töitä? Löytyykö sinulta valmiiksi kokemusta autoalalta? Mikäli vastasit molempiin kyllä, saatat olla etsimämme tekijä! Etsimme tällä hetkellä Mekonomille automekaanikkoja vakinaistuviin työsuhteisiin pääkaupunkiseudun alueelle.  

Tarjoamme sinulle määräaikaisen 8 kuukautta kestävän työn autoalalta, jossa pääset tekemään monipuolisesti eri tehtäviä aina perushuolloista jarruremontteihin ja autonsähkötöihin. Tehtävän jälkeen on mahdollista, että työsuhteesi saa jatkoa ja se vakinaistetaan. Työssä noudatetaan autoalan työehtosopimusta ja palkka on sovittavissa asiakkaan kanssa perustuen osaamiseesi ja kokemukseesi.

Toivomme hakijoilta aiempaa kokemusta autoalalta. Olemme erityisen kiinnostuneita osaamisesta, joka liittyy perushuoltoihin, alustan osien vaihtoon, jakopää-, jarru- ja kytkinremontteihin sekä mahdolliseen merkkiosaamiseen.  

Me haluamme sinut töihin, joten jätä hakemuksesi ilmoituksen ohessa olevasta hakulinkistä ja tee se heti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana! Täytä hakulomakkeen tiedot ja liitä mukaan ansioluettelosi.

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Jouni Vainio
HR-konsultti
jouni.vainio@eezy.fi

www.eezy.fi

Tietosuoja ja käyttöehdot
Copyright Eezy Oyj