Dining 26 on keittiömestari Arto Rastaan 50-paikkainen ravintola Tampereen ytimessä, Aleksanterinkadulla.
Sukellamme keittiössämme Välimeren ruokakulttuureihin. Emme kuitenkaan pelkästään yleisesti Välimeren maiksi miellettyjen Espanjan, Ranskan, Italian ja Kreikan makuihin, vaan vaikutteita on laajalti myös Lähi-Idästä ja Pohjois-Afrikasta. Annoksemme on suunniteltu yhdessä nautittaviksi, ja juomalistamme on rakennettu huolella tukemaan niiden makuja, keskittyen siinäkin Välimeren alueeseen.
Keittiömestarina vastaat ravintolan keittiön päivittäisestä toiminnasta ja kehittämisestä.
Työtehtäviisi kuuluu:
Palkkaus on sovittavissa kokemuksen ja osaamisen mukaan. Rekrytoinnin edetessä ehdokkailta kysytään palkkatoive.