Ravintolapäällikkö
Ravitsemuspalvelut
Helsinki
+ 1
Työsuhde
Toistaiseksi voimassa oleva
Haku päättyy
18.05.2025

Operatiivinen päällikkö - Kellotorni

Aseman Kellotorni Oy
Yhteyshenkilö
Ella Viinikainen
ella.viinikainen@eezy.fi

OPERATIIVINEN PÄÄLLIKKÖ – KELLOTORNI


Uusi rooli ainutlaatuisessa ympäristössä – tule perustamaan Helsingin keskustan kiinnostavinta matkailu-, ravintola- ja tapahtumakeskusta


Helsingin päärautatieaseman suojeltuihin tiloihin kunnostetaan tällä hetkellä uutta matkailu-, ravintola- ja tapahtumakeskusta Kellotornia, joka avautuu marraskuussa 2025. Tiloihin rakentuu panimoravintola, tapahtumatiloja sekä panimo. Kellotornin tavoitteena on tarjota korkealaatuisia ja unohtumattomia kohtaamisia sekä elämyksiä asiakkaille historiallisessa ympäristössä yhdistäen perinteet ja modernit mukavuudet.


Kellotorniin aukeaa oma panimo ja panimoravintola. Panimoon tulee oma oluenpanija, ja ravintolassa tarjotaan käsityöläisoluiden lisäksi gourmet street foodia.


Toisen kerroksen tapahtumakeskus tarjoaa upeat puitteet juhlille, seminaareille, gaaloille, dinnereille, kokouksille ja muille tilaisuuksille. Tilat taipuvat monen kokoisille seurueille, muutaman kymmenen henkilön tilaisuuksista lähes 300 hengen juhliin.


Lisäksi palveluihin kuuluu monipuolisia aktiviteettejä, kuten opastettuja kellotornikierroksia ja panimovierailuja tarvittaessa yhdistettynä artesaani ruokaelämyksiin.


Haemme nyt Kellotorniin operatiivista päällikköä. Operatiivinen päällikkö pääsee mukaan toiminnan käynnistämiseen ja vastaa päivittäisestä johtamisesta ja strategisten tavoitteiden saavuttamisesta avauksen jälkeen.


TEHTÄVÄN KUVAUS

Tässä roolissa johdat arkea ja vastuullasi on kaikki kolme liiketoiminta-aluetta: Panimoravintola, jossa yhdistyvät oma oluenvalmistus ja laadukas ruokatarjoilu. Tapahtumatilat, joissa järjestään pääasiassa organisaatioille erilaisia tilaisuuksia. Kierrokset ja elämykset, kuten opastetut kellotornivierailut ja panimokäynnit.


Keskeiset työtehtävät

  • Päivittäinen operatiivinen johtaminen: varmistat, että panimoravintola, tapahtumaliiketoiminta ja elämykset toimivat sujuvasti ja tehokkaasti. Kehität ja analysoit operatiivisia toimintamalleja tukemaan yrityksen kasvua ja kannattavuutta. Kannat kokonaisvaltaisen vastuun tapahtumien onnistumisesta.
  • Henkilöstöjohtaminen: rekrytoit, ohjaat ja tuet tiimiä, luoden hyvän työilmapiirin ja jatkuvaa kehittymistä tukevan kulttuurin. Roolissasi toimit koko tiimin, myös oluenpanijan ja keittiömestarin esihenkilönä.
  • Asiakaskokemus: huolehdit, että asiakkaille tarjotaan laadukkaita ja mieleenpainuvia palveluja, keräät palautetta ja kehität toimintaa yhteistyössä myynnin ja markkinoinnin kanssa.
  • Talouden seuranta: seuraat ja analysoit tuloksia, kehität kannattavuutta ja teet tarvittavia toimenpiteitä.
  • Työssä raportoit toimitusjohtajalle ja teet tiivistä yhteistyötä myynnin ja markkinoinnin kanssa.


TYÖSSÄ MENESTYT JOS SINULLA ON;

  • Pitkä kokemus operatiivisesta johtamisesta
  • Kyky luoda ja järjestää ainutlaatuisia ja elämyksellisiä tapahtumia onnistuneesti
  • Vankka kokemus ravintola-, matkailu- ja/ tai tapahtuma-alalta
  • Vahva liiketoimintaosaaminen ja kyky analysoida ja parantaa operatiivista suorituskykyä.
  • Erinomaiset johtamis- ja viestintätaidot sekä kyky motivoida ja kehittää henkilöstöä.
  • Kyky työskennellä dynaamisessa ja nopeasti muuttuvassa ympäristössä.
  • Suomen ja englannin kielen taito.
  • Kyky tehdä menestyvää yhteistyötä monien erilaisten sidosryhmien ja kollegoiden kanssa.

 

Aloitus sopimuksen mukaan mahdollisemman nopeasti, työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Palkkaus sopimuksen mukaan, kk-palkka + tulokseen sidottu palkkio.

Tietosuoja ja käyttöehdot
Evästeasetukset
Copyright Eezy Oyj